PACIFIC RIM: Trebuie Să Vezi Noul Trailer Extins Cu Cadre Fantastice Şi Acţiune Gigant

PACIFIC RIM: Trebuie Să Vezi Noul Trailer Extins Cu Cadre Fantastice Şi Acţiune Gigant

Alături de Warner Bros Pictures şi Legendary Pictures, regizorul Guillermo Del Toro aduce pe ecrane cea mai îndrăzneaţă producţie sci-fi de anul acesta, filmul PACIFIC RIM, în care legiuni de creaturi extraterestre uriaşe, vor lupta cu singura armă de apărare a omenirii: roboţii mecanizaţi gigant numiţi Jaegeri.

Chiar dacă nu ai văzut până acum nici o imagine din Pacific Rim, ar trebui să fi impresionat de noul trailer pe care Guillermo Del Toro l-a lansat astăzi special pentru toţi fani săi.
Iar dacă primul trailer a fost destul de subtil, acest trailer nou aduce în prim plan super-cadre mecanizate, dezvăluiri noi din complotul complicat al filmului, dar şi scene cu bătălii extraordinar de sofisticate.
Noul trailer oferă o mulțime de informații despre poveste, dar cel mai important e că, din punct de vedere vizual, Pacific Rim uimeşte prin măreţia personajelor principale şi prin efectele vizuale fantastice.
Desigur, la această magnitudine, Pacific Rim este filmul pe care va trebui să îl vedem în mod clar, în cinematografe.
Noul trailer aduce cu sine şi câteva secvenţe şi cadre noi ce justifică într-un fel un film fantastic ce a înghiţit deocamdată, un buget de aproximativ 200 milioane de dolari.

Filmul lui Guillermo Del Toro, pare un film distractiv de vară, începutul unei noi francize ce pare să să aducă pe ecrane o poveste directă despre apărarea pământului într-un stil unic pe care regizorul Del Torro îl lansează la scară epică.
Deşi, probabil nu ar fi cazul încă să mă întreb care este raționamentul conceptului acelor roboți gigant, de ce armele convenţionale nu sunt eficiente, ce vor aceste fiinţe extraterestre numite Kaiju sau care este motivul pentru care trebuie doi oameni să lucreze simultan la un singur Jaeger?!, producţia Pacific Rim arată destul de bine.
Dar lăsând la o parte toate aceste întrebări, conceptul original pe care Del Torro îl lansează pe ecrane, este unul foarte îndrăzneţ, un proiect ce ori va merge direct la inima fanilor, ori nu va avea succes deloc.
Desigur filme ca Iron Man 3, Star Trek Into Darkness sau Man Of Steel, sunt mult mai populare în ceea ce privește anticiparea și vâlva creată, dar sunt sigur că Pacific Rim va aduce exact ceea ce toată lumea aşteaptă de la un film marca Guillermo Del Toro.

Distribuţia filmului conţine actori ca Charlie Hunnam, Idris Elba, Charlie Day, Rinko Kikuchi, Max Martini, Rob Kazinsky, Clifton Collins Jr. şi Diego Klattenhoff şi este este programat pentru lansare începând cu data de 12 Iulie 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.