Primul Trailer Pentru Comedia GROWN UPS 2 Cu Adam Sandler,Kevin James,Chris Rock Şi Salma Hayek

Primul Trailer Pentru Comedia GROWN UPS 2 Cu Adam Sandler,Kevin James,Chris Rock Şi Salma Hayek

Vezi şi tu primul trailer pentru comedia Grown Ups 2, continuarea plină de umor în care Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade şi Salma Hayek formează din nou o gaşcă de părinţi cam trăzniţi.

Columbia Pictures a lansat primul trailer pentru continuarea comediei regizorului Dennis DuganGrown Ups 2 – şi trebuie să recunosc, arată chiar bine.
Pe lângă faptul că aproape toată gaşca de actori revine în această continuare, trebuie să ştiţi că acest film, este primul sequel din cariera sa de actor pe care Adam Sandler îl realizează în calitate de producător şi scenarist.
Şi spun „aproape toată distribuţia” pentru că Rob Schneider lipseşte de această dată din distribuţia filmului, asta în cazul în care nu va face o apariţie surpriză.
Pe lângă pleiada de comedieni pe care aţi putut-o vedea în primul film, Grown Ups 2 aduce şi noi achiziţii în distribuţie, de la nume precum Taylor Lautner (Twilight) sau Patrick Schwarzenegger, până la colaboratorii permanenţi a lui Sandler: amuzantul Nick Swardson şi Andy Samberg.
Primul trailer pentru Grown Ups 2, dovedeşte încă odată că filmul este de fapt o comedie lejeră de vară, una ce nu trebuie să solicite creierul prea mult, cu poante uşoare şi faze hilare ce de fapt, atestă stilul cu care Adam Sandler şi echipa sa ne-a obişnuit deja.

Probabil că Grown Ups 2 nu se încadrează chiar complet în stilul de comedie vulgară pe care Sandler o are în minte, dar având în vedere că filmul se adresează şi unui public ţintă cu instincte familiale, nu e de mirare că Grown Ups 2, o lasă mai moale cu glumele deocheate sau cu poantele cu referiri sexuale.
Deşi, la urma urmei, tot Adam Sandler şi gaşca lui de trăzniţi fac din acest film o comedie savuroasă.
După ce treci de faza cu pipiul de cerb, există o serie de cameo ridicol de haioase cu Shaquille O’Neal și Andy Samberg, care sunt nişte referiri drăguţe la unele filme caraghioase pe care Adam Sandler le-a realizat în trecut.
Există, de asemenea şi câteva momente interesante realizate de starul din Twilight Taylor Lautner – scene ce ar putea să-i aducă actorului o altă perspectivă în cariera sa de actor.
După evenimentele din primul film, Lenny şi-a mutat familia înapoi în orașul mic unde el și prietenii lui au crescut.
De data aceasta, oameni maturi vor avea de învățat o lecție de viaţă de la copiii lor într-o zi plină de surprize: ultima zi de școală.

Primul Trailer Pentru Comedia GROWN UPS 2 Cu Adam Sandler,Kevin James,Chris Rock Şi Salma Hayek

Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Maria Bello, Maya Rudolph, Nick Swardson, Taylor Lautner, Patrick Schwarzenegger şi Shaquille O’Neal vor ajunge în cinematografe începând cu data de 12 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.