Dacă MAN OF STEEL Are Succesul Aşteptat, Zack Snyder Va Regiza Filmul JUSTICE LEAGUE

Succesul filmului Man Of Steel, va precede dezlănţuirea unor proiecte îndrăzneţe ce vor ecraniza poveştile mai multor supereroi DC Comics, printre care şi un film ce-i reuneşte pe toţi eroi intitulat Justice League, ce se pare că va fi regizat de Zack Snyder.

O mare parte a mizei pentru succesul filmului Omul De Oţel din această vară, este speranţa celor de la Warner Bros că filmul va lansa o nouă franciză Superman.
Filmul lui Zack Snyder este cheia succesului pentru planurile de viitor ale altor proprietăți DC, exemplu urmat de succesul imens al celor de la Marvel cu producţia The Avengers, ce a avut încasări 1,5 miliarde de dolari.
Atenţia incredibilă de care Man Of Steel se bucură momentan, este datorată și celui mai recent trailer al filmului, care a fost destul de remarcabil, astfel încât așteptările sunt destul de mari.
Știm că Warner Bros are în curs de dezvoltare un film Justice League, ce are stabilită o potenţială dată de lansare pentru 2015.
Ştim că cei de la Warner Bros îl vor pe Zack Snyder la cârma aventurilor echipei de supereroi DC Comics.
Dar din câte se pare, totul depinde de succesul lui Superman la boxoffice şi de încasările pe care filmul Man Of Steel le va avea.
Dacă despre noul film ce-i reuneşte într-o echipă pe cei cunoscuţi eroii DC ComicsJustice League – nu se ştia prea multe, se ştia totuşi ce personaje vor apărea în film, fără indicaţii despre distribuţia filmului sau cine va regiza pelicula.

Astăzi avem parte de o confirmare indirectă a intenţiei celor de la Warner Bros de a-l pune pe Zack Snyder la cârma lui Justice League.
Iar în ceea ce priveşte soarta noului film Justice League, cei de la studio au declarat că:
-„Viziunea pe termen lung a proiectului a fost revizuită de curând, iar dacă vom realiza un film Justice League, depinde doar de succesul lui Man Of Steel. Dar dacă îl vom face, cu siguranţă Zack Snyder va regizorul ce va aduce Liga Justiţiei pe ecrane.”
Nu e chiar un mare șoc ştirea că Snyder ar fi dispus să inaugureze proiectul celor de la DC, deoarece el este cel care a fost însărcinat cu începutul unui nou concept despre Superman, cel ce va conduce într-un fel echipa Justice League, Omul De Oțel stabilind astfel şi tonul celorlalte filme DC cu supereroi.
Dacă Man Of Steel va avea un succes răsunător la boxoffice şi Snyder va accepta oferta, se pare că totul este pregătit încă de pe acum.
Sunt gata toate conceptele pentru acest îndrăzneţ plan, el declarând că filmul Man Of Steel nu a fost neapărat conceput ca o producţie de sine stătătoare, ci una ce are incursiuni în mai toate poveştile supereroilor din universul DC.
Rămâne de văzut dacă Man of Steel va avea într-adevăr succesul pe care îl aşteaptă cei de la Warner, şi deşi ultima producţie a lui Snyder cu supereroi intitulata Watchmen a primit recenzii bune, evoluţia la boxoffice nu a fost chiar în regulă.

Şi în cele din urmă, în timp ce Omul De Oţel este lansat în 3D, regizorul Zack Snyder a declarat că nu a filmat cu camere 3D.
Decizia de a face conversia la 3D a venit după terminarea filmărilor, iar regizorul a menționat că formatul 3D nu este neapărat unul definitoriu pentru Man Of Steel, spunând că este practic doar o alegere.
Şi cum campania de marketing pentru Man Of Steel se va dezlănţui în următoarele săptămâni, vă garantez că vom auzi mai multe despre acest proiect.
Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.