Vezi În Avanpremieră Exclusiv 4 MINUTE De Magie Din Filmul NOW YOU SEE ME

Producţia ce combină magia modernă şi acţiunea de bună calitate, Now You See Me, cu o distribuţie fabuloasă şi premisa unui mega succes, îţi aduce astăzi un preview senzaţional de 4 minute.

Filmul ce merită toată atenţia noastră, o producţie ce se anunţa fantastică încă de anul trecut, filmul regizorului Louis Leterrier intitulat Now You See Me, ne încântă astăzi cu primul preview de 4 minute, ce ne face cunoştinţă cu cei patru iluzioniştii de geniu din film, doar pentru a afla cam de ce sunt in stare să facă ei, şi unde se aflau înainte să devină o echipă solidă.
Woody Harrelson
este un maestru al sugestiei – şi protagonistul celor mai amuzante momente din această avanpremieră – Jesse Eisenberg este maestrul prestidigitatiei, Isla Fisher realizeaza un show subacvatic care devine destul de periculos, iar Dave Franco e mai mult un hoţ de buzunare decât un magician în adevăratul sens al cuvântului.

Cei patru vor forma un grup şi vor deveni renumiţi pentru reprezentaţiile lor de înaltă clasă şi pentru cascadoriile uluitoare pe care le vor prezenta pe scenă.
Gaşca de magicieni, se va încurca şi cu legea, dar, ca orice magician ce se repectă, de fiecare dată ei vor fi cu un pas înaintea poliţiştilor.
lusioniştii plănuiesc o serie de jafuri, printre care şi jefuirea unor bănci în timpul performanţelor şi îşi încântă publicul cu dezvăluiri despre metodele lor de jefuire.
De parcă toate astea nu ar fi fost de ajuns, cea mai mare parte a pradei lor, este împărţită celor din sala de spectacole.

Intrigant încă de la începuturile dezvoltării, filmul Now You See Me, va fi adus pe ecrane de cei de la Summit Entertainment, fiind unul din proiectele ce a reuşit cumva să scape pe sub radarul publicului larg, cu toate ca pare a fi un film cu adevărat promiţător.
Elementele convingătoare ar fi staruri ca Michael Caine, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Morgan Freeman, Isla Fisher sau Melanie Laurent.
Având un scenariul conceput de Edward Ricourt şi Boaz Yakin, filmul a avut parte de o rescriere a scenariului realizată de Andre Nemec şi Josh Applebaum şi îi are acum pe Alex Kurtzman şi Roberto Orci ca şi producători.

Regizat de Louis Leterrier, Now You See Me, este programat să ajungă în cinematografe începând cu data de 7 Iunie 2013.
✐ Silviu

Un comentariu

  1. wow, cum de am scapat un asa film pana acum?
    nici nu stiam de existenta lui. magnific, iar distributia … pfff nici nu are rost sa comentez!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.