CAPTAIN AMERICA 2: THE WINTER SOLDIER Şi Primele Imagini Cu Supereroul FALCON

Noile imagini de la filmările producţiei Captain America: The Winter Soldier, prezintă personajul  ce îl va ajuta pe Captain AmericaFalcon (Anthony Mackie) – echipat şi gata de acţiune.

Filmările la Captain America: The Winter Soldier se desfăşoară momentan în Los Angeles, iar studiourile Marvel au publicat cu ceva timp în urmă şi o primă imagine oficială cu Captain America, pe care o puteti vedea mai sus.
Dar pe lângă asta, ultimele imagini de la filmări, îl prezintă pe Anhony Mackie în rolul Falcon, un super-erou ce zboară şi care îl asistă pe Captain America (Chris Evans).
Ca cu mai toate filmele celor de la Marvel, detaliile cu privire la caracter, sunt ținute destul de secret.
În timp ce personajul nu are aripi în aceste fotografii, el pare să fie ajutat de un fel de aparat ce îl va ajuta să facă mişcările necesare unui zbor, astfel încât aripile vor fi probabil adăugat în faza de postproducţie.

În urmă cu ceva timp, atunci când Marvel a lansat un comunicat de presă prin care anunța că filmările pentru filmul lui Joe și Anthony RussoCaptain America: Winter Soldier, au început, am aflat cu toţi câteva detalii informative noi despre filmul cu numărul doi al personajului Captain America.
Am aflat că pelicula va continua povestea exact de unde s-a încheiat cea din The Avengers, atunci când Steve Rogers (Chris Evans) se luptă să îşi accepte rolul în lumea modernă şi face în acest scop echipă cu agentul Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), cunoscută drept Black Widow, pentru a lupta împotriva unui inamic puternic, dar ascuns, a cărui urmă o prind în Washington-ul zilelor noastre.
Toate aceste informaţii o plasează pe Black Widow într-un rol mai extins și stabileşte că acţiunea filmului nu va fi un flashback la al doilea război mondial.

De asemenea, pentru cei care încă nu știu, „dușmanul din umbră” este Winter Soldier alias Bucky Barnes interpretat de Sebastian Stan.
Comunicatul de presă confirmă, de asemenea că Hayley Atwell va reveni pentru a juca rolul Peggy Carter.
Noul film este bazat pe una din cele mai populare serii de benzi desenate Marvel, publicată pentru prima dată în 1941 şi intitulată Captain America: The Winter Soldier.

Anthony şi Joe Russo vor regiza această continuare în care mai joacă Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury, Sebastian Stan drept Bucky Barnes/Winter Soldier, Anthony Mackie drept Sam Wilson/Falcon, Cobie Smulders în rolul agentei Maria Hill, Robert Redford care îl joacă pe agentul Alexander Pierce, Hayley Atwell în rolul lui Peggy Carter şi Toby Jones drept Arim Zola.
Filmul va fi lansat şi pe marile ecrane din România pe 4 Aprilie 2014.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.