Ascultă Tema Principală Fantastică A Coloanei Sonore Pentru MAN OF STEEL De HANS ZIMMER

După ce ne-a oferit coloane sonore remarcabile ce ne-au rămas persistent în memorie, compozitorul Hans Zimmer a realizat o temă muzicală înălţătoare pentru Man Of Steel, o temă muzicală ce ar putea să întreacă si popularitatea cunoscutei coloane sonore a lui Superman din 1978.

Coloana sonoră a unei pelicule de succes, a devenit în timp o parte esenţială a unui produs întreg ce vine la pachet complet cu imagini şi sunete, pentru a ne fascina pe noi în sala de cinema.
Uneori, am putea spune că jumătate din experienţa vizuală ce ne-o oferă un film este completată de coloana sonoră, iar în multe ocazii, reuşim să asociem muzica cu anumite imagini fantastice din producţii de mare succes.
Uneori, coloana sonoră nu ajută prea mult filmul, dar există şi situaţii în care muzica unui anumit film ne face să fim mai implicaţi mai mult în povestea ce se desfăşoară în faţa ochilor noştri.
Exact asta speră să facă şi compozitorul Hans Zimmer cu coloana sonoră a viitorului film regizat de Zack SnyderMan Of Steel, ce prezintă o abordare diferită a poveştii celui mai cunoscut erou: Superman.
În timp ce cel mai recent trailer pentru Man Of Steel ne-a încântat privirea cu efecte vizuale uimitoare, trailerul a adus şi primul preview al coloanei sonore compusă de magnificul compozitor Hans Zimmer.
Ideea de a crea o nouă temă principala pentru iconicul personaj Superman, a fost o sarcină extraordinar de grea pentru compozitor, mai ales că temă muzicala principală a compozitorului John Williamsce a fost prezentă in filmul lui Richard Donner din 1978 – va fi probabil întotdeauna sinonimă cu personajul Superman.

A fost foarte important ca Hans Zimmer să aducă în atenţia publicului ceva cu care să solidifice lansarea noului film Man Of Steel, producţia lui Snyder ce are şi o abordare nouă a caracterului.
Iar după cum aţi auzit şi în trailer, Hans Zimmer a compus o temă principală fantastică, ce se pare că a stârnit interesul tuturor fanilor, dar şi a publicului larg din intreaga lume.
Intitulată An Ideal Hope, piesa din coloana sonoră Man Of Steel, începe lent şi construiește un crescendo fantastic, în timp ce parcă îţi imprimă pe creier imaginea de ascensiune a unui super-erou precum Superman, un super-erou ce devine dintr-un copil străin şi confuz, un protector al Pământului.
În afara faptului că piesa îţi dă o ideea despre grandoarea cu care filmul încearcă să se prezinte, sentimentul de scară epică al muzicii, contribuie evident la intensitatea cu care povestea lui Superman va fi prezentă în cinematografe şi în inimile fanilor.
Şi trebuie să recunosc că, deşi la început nu prea am băgat-o în seamă, după ce am văzut ultimul trailer pentru Man Of Steel, piesa pe care o puteţi auzi mai jos – An Ideal Hope – mi-a intrat în suflet şi în boxe … la maxim!!!
Sunt mai mult decât sigur că compozitorul Hans Zimmer, nu vă dezamăgi nici de această dată.
Filmul nou despre Superman, marchează prima colaborare fructuoasă dintre Christopher Nolan și Zack Snyder, o colaborare ce aduce pe marele ecran unul din cele mai aşteptate filme ale anului 2013, mega producţia ce va ajunge pe 21 Iunie în cinematografele din România, intitulată Man Of Steel.

Fiind o relansare a aventurilor unuia dintre cei mai populari și îndrăgiți supereroi ai tuturor timpurilor – Superman – producţia Man Of Steel este primul pas îndrăzneţ dintr-un plan ce include o trilogie pentru Superman şi o prezumtivă lansare a filmului Justice League, ce îl va avea în centrul atenţiei pe acelaşi super erou.
Man Of Steel aduce pe ecrane o pleiadă de staruri ale cinematografiei precum: Kevin Costner, Diane Lane, Amy Adams, Michael Shannon, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni şi Russell Crowe.

Care e părerea ta despre tema principală a coloanei sonore compusă de Hans Zimmer?
Aştept comentariile voastre!
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.