Tdfn-Ro-Man-Of-Steel-Trailer-

Trailer Final Epic MAN OF STEEL: Soarta Planetei Noastre În Mâinile Duşmanilor Lui SUPERMAN

Acum când mai avem aproximativ trei săptămâni până la premiera mult aşteptatului film nou cu Superman, Warner Bros şi regizorul Zack Snyder lansează artileria grea a efectelor vizuale în noul trailer fantastic pentru Man Of Steel, ce prezintă cadre neaşteptate şi tulburătoare.

Nimeni şi nimic nu mai poate sta în calea blockbuster-ului Man Of Steel, iar dacă până acum ai avut dubii, acest trailer final al filmului, o să te convingă cu adevărat că colaborarea dintre Chris Nolan şi Zack Snyder, va da roade în boxoffice şi în inima fanilor.
Noile cadre prezente în trailer, sunt un adevărat deliciu, ele dezvăluind motivul pentru care planeta noastră se află în pericol.
Generalul Zod (Michael Shannon) stabilește conflictul central al filmului și dă Pământului 24 de ore înainte de a dezlănțuii iadul.

Totul Despre Filmele Noi - Man Of Steel - Superman îngropat într-un munte de cranii
Totul Despre Filmele Noi - Man Of Steel - Faora ameninta omenirea

În timp ce toate trailerele anterioare s-au axat pe povestea unui kryptonian ce ajunge pe Pământ, pe dragostea dintre un băiat și tatăl său, acest nou trailer uimitor, este pline de cadre fantastice neaşteptate, printre care şi un Superman îngropat într-un munte de cranii.
Atunci când cu o privire malefică, Faora (Antje Traue) amenință să omoare un milion de oameni pentru fiecare viață pe care Superman o salvează, îţi dai seama că lucrurile se complică şi că nu mai avem de a face cu un scenariu tipic filmelor cu super eroi.
În schimb vom avea parte de un complot ce se vrea bine înfipt în realitatea noastră de zi cu zi.
Ameninţarea la scară largă împotriva celui mai puternic super-erou din lume, este cu siguranță o nouă abordare a eroul iconic și sper ca filmul se ridică la nivelul vizual al trailerului.

Totul Despre Filmele Noi - Man Of Steel - Lois Lane si FaoraTotul Despre Filmele Noi

Iar dacă primul trailer te făcea să crezi că regizorul Zack Snyder şi producătorul Chris Nolan au transformat filmul Man Of Steel într-o dramă de familie, trailerul de mai jos, îţi va elimina această impresie.
Încă nu ştim exact motivul pentru care generalul Zod îl vrea pe Superman, dar atunci când omenirea este ameninţată de o asemenea forţă, cu o tehnologie avansată şi puterile exagerate a mai multor krypronieni, capturarea şi predarea lui Superman, pare unica şansă de supravieţuire.

Totul Despre Filmele Noi - Man Of Steel - Poster

După ce am aşteptat ani buni în van o reîntâlnire cu Superman, producţia Man Of Steel vine şi ca o răsplată – chiar şi personală – pentru toate greşelile din trecut, o nouă poveste captivantă ce este programată să aibă premiera în România pe 21 iunie.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.