Serialul Inspirat Din Universul The Avengers: AGENTS OF SHIELD Debutează La Toamnă

Noul serial marca Marvel Television – inspirat din filmul The Avengers – va debuta în această toamnă la ABC şi îi va avea în centrul atenţiei pe angajaţii agenţiei S.H.I.E.L.D, care conduşi de agentul Phil Coulson, vor investiga toate evenimentele ieşite din comun ce se petrec pe Pământ.

După ce vă spuneam anul trecut că cei de la Marvel explorează mai multe posibile scenarii, inclusiv un concept despre o trupă specială de poliţişti, pentru a dezvolta un serial ce are acţiunea plasată în universul The Avengers, iată că a venit şi momentul în care totul devine oficial.
Filmul The Avengers a avut un succes cu mai mare decât cei de la Marvel au îndrăznit vreodată să viseze.
Desigur, The Avengers are deja planificată o continuare, împreună cu multe alte filme independente pentru fiecare super-erou din acest univers în parte.
Şi dacă luna trecută cei de la Marvel au lansat cu succes producţia Iron Man 3, aşteptăm în continuare să vedem Captain America: The Winter Soldier şi Thor 2: The Dark World.
Dar, aşa cum era de înţeles, studioul deja se întrebă dacă mai poate face şi altceva cu proprietăţile deţinute.
Şi chiar dacă ar fi dificil de recreat minunata lume din The Avengers pe un buget de televiziune, asta nu i-a oprit pe cei de la Marvel să caute poveşti aflate în acelaşi univers.
E de înţeles a noul serial ce va fi difuzat la ABC din toamnă, nu poate să-i includă pe nici unul din super-eroi noştri favoriţi.

Astăzi aflăm că ABC a comandat deja primul sezon al serialului intitulat Agents Of S.H.I.E.L.D, serial unde o serie de pe agenți SHIELD se vor ocupa de toate ciudăţeniile apărute peste noapte după lupta epică de la finalul filmului The Avengers şi vor avea de-a face cu tot felul de evenimente legate de acest incident.
Toată această gaşcă de agenţii speciali va fi condusă de singurul capabil de aşa ceva: Agentul Phil Coulson.
Se pare că primul promo pentru acest mult aşteptat serial, va debuta duminica aceasta, la finalul sezonului serialului Once Upon A Time pe ABC.
Serialul Marvel îl are în rolul principal pe Clark Gregg, ce îşi reia rolul său ca agentul Phil Coulson, iar alături de el o serie de agenţi SHIELD interpretaţi de Ming-Na Wen, Brett Dalton, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge și Chloe Bennet.
Iar dacă vă întrebaţi cum se poate că Agentul Phil Coulson să fie încă în viaţă, având în vedere că la finalul filmului The Avengers el a fost împuşcat, ei bine, asta este surpriza majoră pe care cei de la Marvel ne-o pregătesc.

Serialul îl are ca producător executiv pe Joss Whedon (The Avengers), Jed Whedon şi Maurissa Tancharoen, avându-i ca scenarişti pe Jeffrey Bell (Alias​) și Jeph Loeb (Smallville).
Serialul Agents Of Shieldprodus de ABC Studios și Marvel Television – va debuta pe micile ecrane în această toamnă.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.