STAR WARS EPISODUL VII Va Fi O Poveste Complicată Despre Urmaşii Personajelor Principale

J.J. Abrams se pregătește să înceapă producția pentru filmul Star Wars: Episodul VII la începutul anului viitor, iar din câte se pare, cineastul a început deja să se gândească la distribuţia dificilă pe care acesta va trebui să o conducă în această continuare extrem de anticipată.

Star Wars Episode VII Legacy

Deocamdată, ştim concret că măreţul proiect în dezvoltare Star Wars Episode VII, va avea un scenariul conceput de Michael Arndt, va fi produs de Kathleen Kennedy, va fi regizat de JJ Abrams şi va avea coloana sonoră compusă de John Williams.
Totuşi, zvonistica nu încetează să ne uimească şi să aducă noi detalii despre Episodul VII.
Un zvon interesant ce circulă pe internet de ceva vreme, susţine că Episodul VII îi va avea în centrul atenţiei pe copii gemeni a lui Han Solo şi Leia, dar având în vedere că nimic nu s-a confirmat oficial, zvonul a fost considerat de unii doar o ştire trecătoare, fără valoare.
Iată că acum, o altă ştire interesantă a ajuns la urechile noastre, având de data aceasta o bază destul de solidă.
Se pare că directorii de distribuţie ai viitorului film Star Wars, au trimis o scurtă descriere a unor personaje din film, la unele agenții de distribuţie din SUA și Marea Britanie, iar lista completă relevă faptul că actorii principali doriţi pentru Star Wars Episode VII, ar fi două fete adolescente, doi tineri de 20 de ani şi doi bărbați de vârstă mijlocie.

Star Wars Legacy

Şi ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, cei de la Bleeding Cool susțin că au 100% confirmarea că această descriere de personaje este reală și cu siguranță este una oficială.
Dar ţinând cont că descrierea unor personaje de pe hârtiile oficiale primite de unele agenţii de distribuţie au mai fost şi în trecut sursa unor dezvăluiri incendiare, nu m-ar mira ca ştirea să fie una adevărată.
Există evident şi unele dubii în ceea ce priveşte aceste roluri, dar dacă e să ne uităm la zvonurile – tot mai dese – despre posibila poveste a viitorului film Star Wars, este posibil ca personajele principale descrise să fie cele ce vor duce povestea mai departe în Episode VII.
Iar dacă e să ne luăm după zvonul mai vechi cum că protagonistul principal din Star Wars: Episodul VII ar fi chiar o femeie tânără, descrierea despre care vorbim aici, ar fi una exactă şi nu neapărat doar pentru protagonistul principal al aventurilor.
Şi cum totul e obligatoriu să aibă cel puţin o legătură cu familia Skywalker, nu m-ar mira dacă ultimul personaj adolescent din descriere ar fi copilul lui Luke.
Dar oare cine sunt aceste personaje adolescente ce vor lua în piept universul Star Wars?
Dacă încă nu ştiai, familia Solo include unele dintre cele mai cunoscute personaje din franciza Star Wars şi aici nu mă refer strict la cele 6 filme arhicunoscute.

Star Wars Legacy Of The Force

Han Solo se căsătoreşte cu Prinţesa Leia Organa în aventurile din cartea The Courtship Of Princess Leia scrisă de Dave Wolverton, iar cei trei copii ai lor, ajung să fie în centrul unor poveşti majore din Universul Extins al francizei Star Wars, ei apărând ca personaje principale în mai multe cărți și alte mijloace media.
După bătălia de la Yavin de la sfârşitul Episodului VI, familia Solo nu numai că a devenit una legendară prin căsătoria lui Han şi Leia datorită legături lor cu familia lui Luke Skywalker, dar totodată linia de descendenţi a primit un impuls atât de mare – datorită acțiunile eroice din trecut – încât copii familiei Solo-Skywalker au devenit unele din cele mai renumite și puternice caractere din univers.
Leia și Han au avut trei copii: Jacen, Jaina și Anakin care au devenit ulterior cavaleri Jedi.
Totuşi, Jacen preferă partea întunecată a forţei și devine ulterior Darth Caedus.
Cât despre Luke Skywalker, după moartea lui Darth Vader el înfiinţează noua ordine a cavalerilor jedi, precum şi o academie şi ajunge să se căsătorească cu Mara Jade, cea cu care va avea un copil pe nume Ben Skywalker, nume ce îl cinsteşte pe Obi Wan Kenobi.

Star Wars Legacy Of The Force Poster

Şi uite aşa, toate zvonurile din trecut încep să prindă contur, iar cele patru personaje adolescente despre care se vorbeşte în cererea oficială de distribuţie, ar putea fi exact cei trei copii a lui Han şi Leia, care împreună cu fiul lui Luke, devin centrul noilor aventuri din viitorul film Star Wars.
Si presupunând că Star Wars Episode 7 va debuta pe marele ecran în 2015, vă asigur că cei de la Disney vor face tot posibilul că distribuţia şi postproducţia să fie gata până la începutul lui 2014.
Tu ce crezi, care din aceste personaje se vor potrivi în povestea încurcată din Star Wars?
✐ Silviu

2 comentarii

  1. Cat de tare poate fi chestia asta, sa deduci ce personaje vor fi in film
    dupa un sheet distribuit la niste agentii de distributie?!? :)))
    Misto de tot.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.