Într-o Declaraţie Surprinzătoare JIM CARREY Respinge Violenţa Din Filmul KICK ASS 2

Actorul Jim Carrey acuză în mod public conținutul violent al viitorului sequel Kick-Ass, un film în care el joacă rolul unui justițiar numit Colonelul Stars And Stripes, ce bate băieţii răi cu o bâtă de baseball.

Jim Carrey In Kick Ass 2

În primul rând, ţin să precizez aici că îmi place Jim Carrey, iar atunci când producătorul Matthew Vaughn și regizorul Jeff Wadlow au declarat că vor colabora cu el la sequelul filmului original Kick Ass din 2010, am fost cu adevărat încântat.
Probabil, ca mulţi alţii, îmi plac comediile sale, dar mai mult ca orice, iubesc Eternal Sunshine, Man On The Moon sau Truman Show.
Jim Carrey este un actor ca nimeni altul, o forță imprevizibilă a naturii care aduce un strat de căldură umanităţii prin activitatea sa, precum și un car de energie, fapt pentru care a fost întotdeauna renumit.
Din câte se pare, actorul regretă acum apariţia sa din Kick Ass 2, pentru că într-un tweet lansat ieri Jim Carrey a declarat:
-„Am făcut Kick-Ass 2. Acum în conștiință de cauză, după ce am văzut produsul final, simt că nu pot susține nivelul de violență din film. Scuzele mele pentru cei implicaţi în această producţie. Nu mi-e rușine cu participarea mea la Kick Ass 2, dar evenimente recente au determinat o schimbare în inima mea.”

Jim Carrey In Kick Ass 2

La scurt timp după, creatorul benzilor desenate și al filmului, producătorul executiv Mark Millar a răspuns prin blogul său:
-„Sunt uimit de acest anunț brusc, mai ales că tot ceea ce e în film a fost prezent şi în scenariul original conceput acum optsprezece luni. Da, violenţa este prezentă, dar un film ce se numeşte Kick-Ass ar trebui să conţină exact ceea ce spune titlul. O continuare a filmului original ce ne-a dat-o pe HIT-GIRL a fost menită întotdeauna o să aibă niște sânge pe podea iar acest lucru nu ar fi trebuit să fie nici un șoc pentru nimeni. Cărțile mele sunt foarte hardcore, dar filmele sunt adaptate pentru o audiență mai mainstream, iar dacă ţi-a plăcut tonul primului film, atunci ar trebui să te aştepţi la acelaşi grad de violenţă şi în al doilea.”
Ca şi Jim Carrey, sunt şi eu îngrozit de violența din viața reală, dar poate ar trebui să luăm în considerare aici că Kick-Ass 2 nu este şi nici nu va deveni … un documentar.
Tot ceea ce se petrece în film, este o ficțiune și exact ca filmele lui Tarantino, Scorsese, Eastwood, John Boorman, Oliver Stone sau Chan-Wook Park, Kick-Ass nu evită vărsarea de sânge.

Kick Ass 2 - Jim Carrey Poster

În mod ironic, personajul lui Jim Carrey din Kick-Ass 2, este un creștin născut din nou și în mare parte, ceea ce l-a atras pe actor la acest rol, a fost faptul că el refuză să poarte o armă de foc.
Puteţi admira puţin din performanţa lui Jim Carrey în filmul Kick Ass 2 în trailerul de mai jos.
După ce a suferit o amânare a datei de lansare, filmul Kick Ass 2 va ajunge în cinematografe începând cu data de 16 August.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.