ARNOLD Schwarzenegger Şi SYLVESTER Stallone În Primul Trailer Pentru ESCAPE PLAN

Primul trailer pentru proiectul intitulat inițial The Tomb al celor de la Summit Entertainment, îi readuce pe marile ecrane pe Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone, într-un nou film de acțiune intitulat acum Escape Plan.

Arnold si Stallone In Escape Plan

Filmul ce iniţial era întitulat The Tomb, are o istorie destul de lungă și ciudată.
Inițial Bruce Willis era stabilit să joace în acest film, alături de regizorul Antoine Fuqua, dar până la urmă Bruce Willis a abandonat proiectul iar regizorul Antoine Fugua a renunțat şi el.
Arnold Schwarzenegger a fost luat în considerare pentru prima revenire a sa pe marile ecrane, după cariera din politică, dar când Schwarzenegger a ales în schimb filmul The Last Stand, următorul star cooptat în film a fost Sylvester Stallone.
Povestea din Escape Plan prezintă povestea personajului principal Ray Breslin (Stallone), cel ce este o autoritate în structurile închisorilor de înaltă securitate, dar care are parte de o înscenare mișelească.
Ray a analizat toate închisorile de înaltă securitate și a câștigat o gamă largă de abilități de supraviețuire.

Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone

Abilitățile lui sunt puse la încercare atunci când devine la rândul lui, încarcerat într-o închisoare pe care el a proiectat-o, în încercarea disperată de a evada și de a-l găsi pe cel ce l-a trădat.
Stallone joacă aici alături de Arnold Schwarzenegger, cel are joacă la rândul lui rolul unui alt deținut și complice al personajului principal în planul măreţ de evadare.
Schwarzenegger, joacă rolul complex al deţinutului rolul Church, un rol cu multe nuanțe de gri, el fiind tipul care luptă pentru a menține deținuții în ordine şi îi ajută să nu îşi piardă umanitatea.
Primul trailer pentru Escape Plan, ne prezintă aspectul unui film de acțiune old-school, un film ce ar putea aduce mult umor interesant şi multă distracție.
Probabil că Schwarzenegger și Stallone, ar fi putut juca aceste roluri în urmă cu douăzeci de ani, dar privind trailerul şi văzând cât de bine se completează cei doi, nu par prea învechiţi pentru un nou film de acţiune.

Escape Plan Poster

În film mai joacă Sam Neill, Jim Caviezel, Curtis 50 Cent Jackson, Vinnie Jones, Vincent D’Onofrio, Faran Tahinr şi Amy Ryan.
Escape Plan ajunge în cinematografe începând cu data de 27 Septembrie.
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.