Povestea Din Serialul KNIGHT RIDER Se Pregăteşte Pentru Un Film De Lung Metraj

Faimosul serial Knight Rider şi atracţia principală a sa, autovehiculul KITT, se pregătesc să revină în atenţia publicului larg sub forma unei producţii cu un concept modern de acţiune în viteză.

Knight Rider 2008

Serialul Knight Rider este o incursiune într-o lumea periculoasă a unui om care nu există.
Cam aşa descria tag-line-ul serialul TV din ani ’80.
Deşi încă nu există un film de lung metraj pentru Knight Rider, angajarea scenaristului Brad Copeland (Wild Hogs, Arrested Development) pune cu siguranță proiectul pe harta viitoarelor remake-uri.
Weinstein Company deţine drepturile de distribuţie a proprietăţii și are ca scop realizarea unui film gigant, o adaptare a unei poveşti de acţiune cu cifră octanică ridicată, un film total orientat spre acțiune, cu mici abateri de conceptul original pe care îl ştim.
Desigur, David Hasselhoff, starul din seria originală, vrea să se implice şi el în noua versiune, într-un fel sau altul.

Knight Rider - David Hasselhoff and KITT

Deocamdată, nu există confirmări oficiale dacă domnul Feeny (William Daniels) va reveni la vocea lui KITT, vehiculul extrem de avansat și indestructibil, aşa cum era el prezentat în anii ’80.
Knight Rider a fost adaptat anterior într-un alt serial TV modern în anul 2008, serial tv ce ar putea sta la baza noi versiuni de film şi care a fost destul de bun pentru a stârni interes.
Povestea originală a serialului Knight Rider, se învârte în jurul lui Michael Logan, un fost detectiv de poliție care a fost împuşcat şi rănit grav la faţă, ce după o operaţie estetică va avea o nouă identitate sub numele de Michael Knight şi un nou ţel în viaţă: să lupte pentru dreptate şi să aducă răufăcătorii în faţa legii.
Ajutat de maşina sa sofisticată pe nume KITT cât şi de înalta tehnologie pusă la dispoziţia sa de miliardarul Wilton Knight, Michael (David Hasselhoff) devine astfel, un agent al Fundației Pentru Lege și Guvern (FLAG).

Knight Rider Series - Original Cast

Kitt este o maşină modificată şi îmbunătăţită, având în dotare arme de foc şi cele mai noi invenţii precum senzori ultramoderni şi aruncătoare de flăcări sau abilitatea de a atinge viteze extraordinare şi chiar talentul de a sări peste orice obstacol.
Dar poate cel mai extraordinar lucru: poate vorbi şi are o personalitate proprie foarte amuzantă.
Michael devine partener în lupta împotriva crimei, cu vehiculul inteligent KITT (Knight Industries Two Thousand) maşina ce a fost în serialul original un model Pontiac Firebird Trans Am și care mai apoi a fost reinventată ca un Ford Shelby GT500KR, pentru serialul din 2008.

Knight Rider 2008 Series Poster

Nu se ştie încă ce mişcare va face Copeland cu conceptul Knight Rider, sau cât din povestea originală va fi inclusă în noul film, dar citind ştirea asta, trebuie să te întrebi dacă într-o vreme în care filmul Fast And Furious deţine supremaţia producţilor cu cifra octanică ridicată și Need For Speed ​se pregăteşte să-i calce pe urme, ​mai are loc şi un film Knight Rider?
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.