Warner Bros Pictures Anunţă Oficial: SUPERMAN Şi BATMAN Împreună Într-un Film În Vara Lui 2015

Într-un comunicat de presă surpriză, cei de la Warner Bros. impreună cu regizorul Zack Snyder, au anunţat începerea producţiei pentru cel mai important proiect din următoarea fază a personajelor DC Comics: Superman Şi Batman în aceeaşi peliculă majoră, film ce se pregăteşte de începerea filmărilor la începutul anului viitor şi pentru lansare în vara anului 2015.

Superman si Batman in acelasi film in 2015

Acest lucru a fost chiar inevitabil, dar a venit putin mai devreme decât am anticipat: Superman și Batman vor face echipa într-un film live-action în 2015!
Şi nu doar atât, ci mergând mai departe, planul măreţ al celor de la WB include şi un film pentru personajul Flash în 2016 şi evident Justice League în 2017.
Exact aşa cum am prevăzut încă din 2011 într-un articol destul de fugar, planul măreţ al celor de la Warner Bros, devine în sfârşit realitate.
O mulţime de noi informaţii despre viitoarele blockbustere s-au lansat zilele astea la convenţia Comic-Con din San Diego, însă poate cea mai importantă pentru fanii benzilor desenate este cea anunţată ieri de regizorul lui Man Of Steel, Zack Snyder.
La sfârșitul panoului Warner Bros din cadrul convenţiei, regizorul Zack Snyder a fost introdus pe scenă într-o apariţie surpriză.
Snyder a preluat pupitrul de la moderatorul Chris Hardwick, a mulțumit publicului pentru sprijinul acordat în succesul filmului Man Of Steel și apoi a spus că știe că există o mulțime de speculații despre continuarea acestui succes, dar că el se află la convenţie pentru un cu totul alt motiv.
-„Este oficial, vă spun acum că vom realiza încă un film cu Superman… Adevărul este că nu vreau să vă dezvălui prea multe despre ce va conţine filmul, dar pot să spun că există un singur element surpriză la care nu v-aţi aşteptat: Batman.” a mai declarat regizorul Zack Snyder.
Ei da, povestea din World’s Finest, cea mai populară poveste de benzi desenate cu Batman şi Superman va deveni oficial un film live-action pentru marele ecran.

Superman si Batman - 2015

Luând în considerare succesul la nivel mondial al filmului Man Of Steel, regizorul Zack Snyder îi va aduce pe cei doi super-eroi Batman și Superman, pentru prima dată pe marele ecran.
Anunțul a fost făcut oficial şi astăzi de către Greg Silverman, președintele de dezvoltare şi creativitate Warner Bros. Pictures.
Actualul hit, Man Of Steel, a avut încasări de 630 milioane de dolari la nivel mondial până în prezent și momentan este în creştere.
Împreună cu starul filmului Henry Cavill, viitorul film îi va aduce înapoi în distribuţie pe Amy Adams, Laurence Fishburne și Diane Lane.
Deocamdată nu se ştie cine îl va interpreta pe noul Batman, dar cei de la Warner Bros urmează să găsească pe cineva potrivit pentru acest rol, conform declaraţilor oficiale a celor de la Warner Bros.
Zack Snyder este cel care a co-scris povestea, împreună David S. Goyer cel care va revizui scenariul.
Viitorul film cu Superman şi Batman este de așteptat să înceapă filmările şi producţia la începutul anului 2014, cu o dată de lansare stabilită pentru vara anului 2015.
-„Sunt atât de emoționat să intru alături de Henry Cavill în lumea lui Superman pe care am creat-o și de abia aştept să extindem universul DC Comics în următorul capitol. Să recunoaștem, este mai mult decât mitologic ca Superman să se confrunte cu Batman, având în vedere că sunt cei mai mari super-eroi din lume.” a spus regizorul Zack Snyder.
Noul film îi va aduce înapoi pe Charles Roven şi Deborah Snyder ca producători, iar Christopher Nolan şi Emma Thomas vor fi producătorii executivi, împreună cu Benjamin Melniker și Michael E. Uslan.

World's Finest - Comick Book - Superman and Batman

În timp ce trilogia Dark Knight este completă, am toată încrederea că interpretarea proaspătă a lui Zack Snyder va duce personajul Batman într-o direcție nouă și interesantă.
Viziunea regizorului Zack Snyder şi a producătorului Christopher Nolan despre povestea lui Superman, a deschis ușa unui univers cu totul nou și sincer să vă spun, de abia aștept să văd ce vor face ei cu aceste două personaje super populare.
✐ Silviu

4 comentarii

 1. de speculat putem specula la infinit 🙂
  vedem pe cine aleg ei, indiferent ca o sa ne convina sau nu 🙂 nu cred ca o sa mai dureze mult.

 2. Nu cred ca Joseph Gordon-Levitt o sa fie, pentru ca ar satrnii conecsiuni in mintea unora, OARE O AVEA LEGATURA CU TRILOGIA THE DARK KNIGHT, si dupa cum spun unele surse de la holliwood, JGL n-o sa fie, nu vreau sa fie Jason Momoa cum au zis cei de la AMC Movie Talk, consider ca sunt multi actori mai buni, la fizic arata ca Batman da n-are fata aia de Bruce Wayne, parerea mea.

 3. Nu cred ca se asteapta cineva ca Bale sa revina. A declarat omul in nenumarate randuri ca nu va mai impbraca costumul batman.
  Si daca citesti bine se precizeaza si in articolul de mai sus: –""Deocamdată nu se ştie cine îl va interpreta pe noul Batman, dar
  cei de la Warner Bros urmează să găsească pe cineva potrivit pentru
  acest rol, conform declaraţilor oficiale a celor de la Warner Bros.""–
  Asa ca o sa fie altcineva 🙂 JGL poate 😀

 4. The Dark Knight Returns e deja film animat si sa un se astepte lumea ca se va intoarce Christian Bale

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.