TDFN-RO-Thousandth-Street-Short-Movie

Trebuie Să Vezi NOUL Film Scurt Sci-Fi THOUSANDTH STREET Realizat În Stilul Futurist Blade Runner

Filmul scurt sci-fi THOUSANDTH STREET Under The Sky, prezintă un viitor futurist, ce semănă izbitor cu filmul Blade Runner, unde pauza unui ofiţer de poliţie este întreruptă de un eveniment neașteptat ce îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Astăzi am plăcerea deosebită să vă prezint din nou un alt proiect independent, foarte futurist: filmul independent de scurt metraj scifi, intitulat Thousandth Street.
Filmul are cu siguranţă o atmosferă familiară, mai ales că majoritatea filmelor sci-fi moderne – şi nu numai – prezintă viitorul omeniri pe verticală, cu clădiri foarte înalte, şi oraşe super aglomerate.
Faptul că din întâmplare peisajul urban al filmului scurt seamănă foarte mult cu Blade Runner, nu este probabil o coincidenţă, ci mai degrabă o viziune îndrăzneaţă a viitorului omenirii.Thousandth Street - Short Sci-Fi Movie

Aceste şase minute de film scurt, sunt o creație a patru regizori de la școala ArtFX din Franța, cei ce aduc în atenţia noastră, povestea unui ofițer de poliție care ia o pauză din tura sa zilnică de patrulare.
Nu se ştie exact dacă poliţistul este un android, un robot sau chiar un om în toată regulă, dar având în vedere că ochii săi strălucesc, înclin să cred că este ori un om îmbunătăţit genetic, ori primul model al unui viitor poliţist android, ce tocmai comite greşeala vieţii lui.
Îmi place stilul filmuleţului, îmi place cât de mult din poveste este transmis prin cadre pline de elemente vizuale fără nici un dialog real.
Îmi plac efectele vizuale și aspectul general al filmului scurt şi aş vrea să văd chiar un film întreg setat în această lume, cu tot cu aceste tipuri de personaje interesante despre care nu ştiu nimic şi despre care habar nu am ce intenţii au.

Thousandth Street - Short Sci-Fi Movie

Creditele pentru filmul scurt Thousandth Street, includ patru regizori: Alexis Amant, Jérémy Nguyen, Ghali Ouazzany și Maxime Servoise.
Muzica este realizată de Perturbator iar efectele vizuale și alte lucrări adiacente au fost realizate de cei patru regizori de la ArtFX, „l’École Des Effets Spéciaux Et Du Cinéma D’animation 3D” sau școala pentru efecte speciale și animație 3D, situată în Franța.

Thousandth Street Under The Sky Poster

Pentru mai multe informații cu privire la filmul scurt THOUSANDTH STREET vizitează pagina lor de Facebook.
Ce părere ai despre această realizare independentă?
Crezi ca așa ar trebui să arate viitorul film Blade Runner 2?Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.