JOHN WILLIAMS Va Compune Oficial Coloana Sonoră Pentru STAR WARS: EPISODUL VII

John Williams, compozitorul legendar care a creat muzica iconică din toate cele șase filme Star Wars, se întoarce oficial să creeze din nou coloana sonoră a viitorul film Star Wars: Episodul VII.

John Williams - coloana sonoră STAR WARS: EPISODUL VII

Deşi era singurul lucru care ar fi veridic despre viitorul film Star Wars, președinta de la Lucasfilm, Kathleen Kennedy a anunţat oficial astăzi la Star Wars Celebration Europe că John Williams va compune coloana sonoră pentru Star Wars Episode VII.

Kathleen Kennedy, JJ Abrams,George Lucas, Star Wars Episode VII

Compoziţiile orchestrale impresionante ale lui Williams pentru Saga Star Wars, sunt printre cele mai iubite și mai recunoscute compoziţii din istoria cinematografiei filmului, începând cu tema principală ce a fost introdusă în Star Wars: Episode IV A New Hope sau cu Marşul Imperial din Star Wars: Episodul V Empire Strikes Back.

Kathleen Kennedy, JJ Abrams, Star Wars Episode VII

John Williams, a cărui carieră se întinde pe parcursul a șase decenii, a câștigat cinci premii Oscar și a compus unele dintre cele mai populare și apreciate coloane sonore din toate timpurile, inclusiv petru filme ca Jaws, seria Indiana Jones, ET – Extra Terrestrial, Lincoln şi multe altele.
Compozitorul se va alătura unei liste tot mai mare de creatori originali pentru Star Wars, inclusiv regizorul JJ Abrams, scenaristul Michael Arndt și consultanți Lawrence Kasdan și Simon Kinberg, cei care vor modela următoarea poveste din filmul Star Wars: Episodul VII, stabilit pentru lansare în 2015.

Star Wars Episode VII - Fan Made Poster

Vă prezint mai jos, un nou interviu cu John Williams, un interviu în care el discută bucuria de a compune muzica pentru Star Wars: Episodul VII, cum a fost întâlnirea de lucru cu Kathleen Kennedy și JJ Abrams și de ce el este încântat să revină la evenimentele ce se desfăşoară într-o galaxie îndepărtată.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.