KEANU REEVES Îşi Arată Abilitățile De Samurai În Primul Trailer Pentru Filmul 47 RONIN

Cea mai celebră legendă cu samurai este adaptată pentru marele ecran în filmul 47 Ronin, peliculă ce are parte de primul trailer care ne explică de ce samuraii sunt doar 47, iar armata duşmanilor este infinită!

Keanu Reeves in 47 Ronin

Keanu Reeves face o întoarcere explozivă la filmele acțiune şi aventură în producţia mult aşteptată 47 Ronin.
Mult întârziata producţie epică japoneză, 47 Ronin a celor de la Universal Pictures are în sfârșit un trailer ce îi va încânta pe fanii lui Keanu Reeves, arătându-ne abilitățile de samurai ale actorului în prima sa revenire la filmele de acțiune din ultimii ani.
La prima vedere, 47 Ronin arată ca o fantezie destul de sălbatică, dar nu sunt sigur că e genul acesta de film se va descurca bine atunci când va fi lansat, de Crăciun.
Există multe creaturi mitice și mult misticism în spatele acestor secvenţe din primul trailer, iar filmul arată superb din punct de vedere vizual.

Keanu Reeves in 47 Ronin

Sper că cei de la Universal au fost în măsură să rezolve unele dintre problemele ce au dus la amânarea datei de lansare, acest lucru fiind pus în aplicare doar pentru a găsi o audiență mai decentă şi mai vastă, după cum spun oficialii de la studio.
În secolul al 18-lea un grup de samurai ce se numesc ronin, rămân fără stăpân, după ce maestrul lor Asano Naganori, a fost obligat să comită ritualul de sinucidere seppuku pentru atacarea unui oficial de instanța Kira Yoshinaka.
Samuraii planifică cu răbdare timp de 2 ani cum să-l omoare pe Kira pentru a răzbuna moartea maestrului lor.
Cei 47 de lideri samurai, ce sunt porniţi să restabilească ordinea şi onoarea, sunt alungați din casele lor și dispersaţi în întreaga țară.

Keanu Reeves - 47 Ronin

Această bandă de Ronini trebuie să apeleze la ajutorul lui Kai (Keanu Reeves) un străin ce este doar pe jumătate samurai, cel care a fost respins imediat de societate dar care trebui acum să devină arma cea mai mortală, transformându-se în eroul ce inspiră această bandă de rebeli depășita numeric.
Regizat de Carl Rinsch, 47 Ronin este produs de Scott Stuber (Ted, Identity Thief), Pamela Abdy (Identity Thief) şi Eric McLeod (Mr. & Mrs. Smith, Austin Powers).
Nu trebuie să vă mai spun că acest film este o piesă de artă, fiind inspirat de un eveniment istoric real.
47 Ronin nu este menit să fie o repovestire precisă a istoriei și nici să devină un film istoric apreciat.
Scenariul filmului a fost scris de Chris Morgan (Fast Five, Fast & Furious 6) și Hossein Amani (Albă ca Zăpada și Vânătorul).

47 Ronin Poster

Keanu Reeves deţine rolul principal din primul film de acțiune de după încheierea trilogiei Matrix, fiind înconjurat de o distribuţie japoneză ce-i include pe Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, Tadanobu Asano și Rinko Kikuchi.
Cei de la Universal, plănuiesc să lanseze filmul – de data asta pe bune – începând cu 25 Decembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.