ARNOLD SCHWARZENEGGER Nu Se Predă – THE LEGEND OF CONAN Va Da Startul Unei Noi Trilogii

Universal Pictures va lansa o nou franciza Conan, ce va incepe cu The Legend Of Conan, film în care rolul principal va fi deţinut de acelaşi actor ce a făcut franciza faimoasă: Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger - Conan pe tron

A trecut aproape un deceniu de când Arnold Schwarzenegger şi-a pus cariera de actor în cui pentru a-şi servi ţara adoptivă în calitate de guvernator al Californiei, dar vedeta – care şi-a făcut întoarcerea la actorie la începutul anului cu o producţie de buget mare intitulată The Last Stand – nu dă semne de oboseală şi prezintă fapte ce îi prelungesc cariera, poate mai mult decât trebuia.
Schwarzengger va juca alături de Sylvester Stallone în Escape Plan, dar a fost confirmat şi într-o mulțime de filme viitoare.
Unul în special – The Legend Of Conan – film ce urmează să intre în producţie şi promite că publicul va afla cum Conan a preluat tronul.
Se presupune că acest film ar putea servi fie ca un produs pentru a finaliza trilogia ce a început cu Conan Barbarul și a continuat cu Conan Distrugătorul în 1982 și respectiv 1984, sau va acționa ca o rampă de lansare pentru un alt personaj – probabil fiul lui Conan – sau a unor filme ulterioare.
Cu toate acestea, se pare că nici unul dintre aceste cazuri nu se va întâmpla.

Arnold Schwarzenegger - Conan

Potrivit unor surse apropiate actorului, The Legend Of Conan va fi punctul de plecare al unei noi trilogii în care va juca Schwarzenegger într-unul din rolurile sale cele mai iubite, celebrul barbar transformat în rege.
Preşedinte Fredrik Malmberg, care este CEO la Paradox Entertainment – cei ce sunt deținătorii drepturilor asupra proprietăţii actuale ale francizei Conan – are câteva detalii despre starea filmului:
-„”Oh, se lucrează intens la asta. Avem o poveste foarte tare. Toată lumea iubește scenariul actual. Acesta este rolul perfect pentru Arnold și e foarte implicat cu întreaga echipă de la Universal. Este cea mai bună echipă pe care au. Arnold a fost foarte util în tot procesul de creaţie. Cred că vom face un Conan foarte bun, dar cred că putem face două sau şi mai multe filme „Conan” imediat după. Cred că va arăta ca un lung metraj „Game of Thrones” ce va stârni interesul pentru fantezie. Sunt foarte încântat.”

Arnold Schwarzenegger - Conan

Cu toate acestea, eșecul recent al reboot-ului Conan Barbarul, demonstrează că personajul poate fi un eşec greu de plasat publicului modern, în cazul în care franciza nu este manipulată cu mare grijă.
Şi aşa cum era de aşteptat, noul film va fi stabilit după preluarea tronului de către Conan, dar se va concentra în mare măsură pe întoarcerea sa pe câmpul de luptă, a mai declarat Fredrik Malmberg.
Până în momentul în care The Legend Of Conan va ajunge în cinematografe, Arnold Schwarzenegger se va apropia de 70 de ani.
Cu toate acestea, Malmberg nu crede că vârsta actorului va afecta posibilitatea unor noi aventuri Conan.
Oricât de atrăgătoare ar suna o nouă trilogie de filme Conan şi oricât de mare star ar fi Schwarzenegger, se pare ca actorul are puţin cam multă ambiție în ceea ce priveşte acest proiect, având în vedere că programul lui se umple destul de repede.

Arnold Schwarzenegger - Conan Poster

Voi ce credeţi despre o nouă trilogie Conan?
Ar trebui ca The Legend Of Conan pur și simplu să termine trilogia existentă, pentru a permite altor continuări să se concentreze pe noi personaje?
Filmul The Legend Of Conan a fost programat pentru lansare anul viitor.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.