BEN AFFLECK Este Noul BATMAN Ce Îşi Va Face Debutul În MAN OF STEEL 2 Pe 17 Iulie 2015

Din categoria surprizelor ce uimesc o întreagă lume, astăzi aflăm cine va interpreta rolul personajului Batman alături de Henry Cavill (Superman), în Man Of Steel 2.

Ben Affleck este noul Batman din Man Of Steel 2

Punând capăt unor săptămâni de speculații, comunicatul de presă al celor de la Warner Bros, îl anunţă pe Ben Affleck ca şi starul ce îl va interpreta pe Batman, alias Bruce Wayne.
Ben Affleck și regizorul Zack Snyder, vor crea o reîncarnare cu totul nouă a caracterului ce va apărea în incă neintitulatul proiect ce-i va aduce pe Batman și Superman împreună pentru prima dată pe marele ecran, și va a continua viziunea regizorului ce a fost stabilită în Man Of Steel.
Noul film cu Superman și Batman, a creat un val de entuziasm și a alimentat imediat discuții și dezbateri printre fani, precum și în mass-media, cu privire la ce actor ar putea purta pelerina și gluga alter egoului lui Bruce Wayne.
Regizorul Zack Snyder, a creat cu succes, o altă origine pentru personajul Clark Kent / Superman în blockbuster-ul Man Of Steel, care a câștigat mai mult de 650 milioane dolari, la nivel mondial până în prezent.

Batman si Superman in Man Of Steel 2

Regizorul va crea acum, o viziune originală pentru Batman și lumea lui, în filmul ce va aduce pe ecrane cele două personaje iconice ale celor de la DC Comics.
Fiind actor, dar și regizor de top, Ben Afleck a stat la cârma filmului Argo, producţie cu care a câştigat un premiu Oscar anul trecut, el având la activ, şi o statuetă de aur pentru regia filmului Good Will Hunting.
Ben Affleck revine astfel cu noul rol, în lumea supereroilor, după o incursiune în lumea lui Daredevil, un film, care a dezamăgit hoardele de fani şi care a avut încasări foarte slabe la boxoffice.
Probabil, de aici vine şi suspiciunea fanilor, atunci când vine vorba ca actorul să interpreteze roluri de supereroi.
Affleck va juca alături de Henry Cavill, care va relua rolul lui Superman / Clark Kent, alături de Amy Adams, Laurence Fishburne și Diane Lane.

Ben Affleck

Cariera remarcabilă a lui Affleck, este dovadă incontestabilă a talentului său, și cred că împreună cu regizorul Zack Snyder, vor crea o nouă personalitate şi o dualitatea intrigantă pentru personajul întunecat foarte îndrăgit.
Snyder şi-a exprimat entuziasmul cu privire la rolul pe care Affleck tocmai l-a primit, menționând că:
„Ben oferă o interesantă contra-balanță pentru personajul Superman interpretat de Henry.  El, are abilităţile de actor necesare pentru a crea portretul unui om mai în vârstă și mult mai înțelept decât Clark Kent, dar păstrează farmecul pe care lumea îl vede la miliardarul Bruce Wayne. De abia aștept să lucrez cu el.”

Batman si Superman in Man Of Steel 2

Productia filmului va incepe la inceputul anului 2014, iar studioul, a programat filmul Man Of Steel 2, pentru o premieră la nivel mondial ce va vea loc pe pe data de 17 Iulie 2015.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.