Actorul Chadwick Boseman Îl Va Interpreta Pe JAMES BROWN În Viitorul Film Biografic

Povestea controversată a lui James Brown, unul din fondatorii muzicii funk și una din legendele majore a muzicii din secolul 20, va ajunge pe marele ecran sub forma unui film biografic, iar Chadwick Boseman este actorul ce îl va interpreta.

Parintele muzicii soul - James Brown

Într-o carieră care s-a întins pe şase decenii, James Brown a influențat profund dezvoltarea multor genuri muzicale diferite.
Producătorul Brian Grazer a încercat să facă un film biografic despre James Brown, de peste un deceniu.
Tate Taylor (The Help), a semnat contractul pentru regia filmului, încă de la sfârşitul anului trecut, iar cântăreţul Mick Jagger a ajuns să producă și să-şi împrumute muzica coloanei sonore, dar nu a existat nici un candidat valabil care să îl poată interpreta pe „nașul muzicii soul”.
Asta până acum,
Un actor de culoare apărut în ultimul an, ce a demonstrat că poate conduce de unul singur un film biografic, cel ce l-a interpretat pe jucătorul de baseball Jackie Robinson în filmul 42, film ce a avut premieră în luna aprilie și a avut încasări de aproape 100 de milioane de dolari, este Chad Boseman.

Chadwick Boseman

Boseman fost identificat ca fiind alegerea de top a studioului, încă de acum câteva săptămâni, doar că oficialii de la Universal și Imagine Entertainment, mai aveau de rezolvat problema bugetului, înainte de ai face o ofertă actorului.
Acum, totul este oficial, Chad Boseman este James Brown.
Un alt raport sugerează că regizorul Tate Taylor este în tratative cu câțiva membri din filmul premiat cu Oscar, The Help, membri precum Viola Davis, Octavia Spencer şi Nelsan Ellis, pentru câteva roluri secundare.
Scenariul filmului, scris de Jez și John-Henry Butterworth (Fair Game), se concentrează pe viaţa timpurie a lui James Brown, pe sărăcia extremă în care acesta a crescut în Georgia, și urmărește drumul său spre faimă, din anii ’60 și ’70.

Doua legende ale muzicii - James Brown si Michael Jackson

Chad Boseman este un actor relativ tânăr, aşa că ne aşteptăm ca cea mai mare parte a filmului să se concentreze pe viaţa lui James Brown de la apogeul carierei sale.
Filmul, va fi o producţie biografică integrală, așa că actorul Chad Boseman, va trebui să poarte un machiaj de modificare a trăsăturilor feţei, asta pentru a putea portretiza perioada mai târzie din viaţa lui James Brown, atunci când acesta a avut probleme serioase cu drogurile și cu violența domestică, de pe la mijlocul anilor ’80 până la moartea sa în 2006.
James Brown a fost un talent unic, având o viaţă destul de zbuciumată, el fiind şi un activist social, cu o viață grea și un istoric de comportament controversat.

Poster colorat cu James Brown

Sper că vom ajunge să vedem viața lui uimitoare din toate unghiurile posibile, în acest film biografic.
Un lucru e cert: filmul va avea o coloană sonoră de milioane.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.