Sigourney Weaver, Aaron Paul Şi John Turturro În Filmul Biblic EXODUS, Regizat De RIDLEY SCOTT

Una din poveştile cele mai cunoscute din biblie, este ecranizată de unul din cei mai mari regizori ai timpurilor noastre, iar regizorul Ridley Scott, adună o distribuţie impresionantă pentru viitorul film ce spune povestea lui Moise: EXODUS.

biblical exodus

Urmările planificate de Ridley Scott pentru filul Prometheus și Blade Runner, sunt deocamdată puse pe pauză, asta pentru că regizorul se va muta de la conducerea filmului cu poveşti despre droguri The Counselorce ajunge pe ecrane în această toamnă – la Exodus, un film epic biblic, bazat pe viața lui Moise.

Ridley Scott regizeaza Exodul

Regizorul adună o distribuţie de cinci stele, o distribuţie ce devine din ce mai interesantă şi fascinantă.
Începând chiar cu Ridley Scott, cel mai epic regizor în viaţă, ce are la activ filme ca Alien, Blade Runner, Gladiator, Regatul Cerului, apoi adăugă un actor electrizant că Christian Bale, Joel Edgerton, sau uimitorul star din serialul Breaking Bad, Aaron Paul.
Ca să nu mai spun că Sigourney Weaver, va fi regizată din nou de regizorul care a făcut-o stea, alături de John Turturro şi nu în ultimul rând: Sir Ben Kingsley.
Oare ce ar putea să lipsească de la o asemenea distribuţie şi dintr-un asemenea film?!
Probabil o coloană sonoră de Hans Zimmer.

Christian Bale - Aaron Paul - Joel Edgerton - In Exodus

Deocamdată ştim sigur că Christian Bale îl va interpreta pe Moise, iar Joel Edgerton pe Ramses.
Speculaţii recente, o plasează pe Sigourney Weaver în rolul Tuya, mama lui Ramses, în timp ce Turturro îl va interpreta tatăl lui Ramses, Seti.
Aaron Paul îl va portretiza pe sclavul evreu Joshua, cel ce va fi tot timpul alături de Moise, iar ultimele zvonuri spun că Ben Kingsley este în negocieri pentru a se alătura distribuției în rolul unui cărturar evreu.

Ben Kinsley - Sigourney Weaver- John Turturro - In Exodus

Steven Zaillian (The Girl With The Dragon Tattoo) a scris scenariul pentru Exodus, iar regizorul Ridley Scott, este momentan în căutare de locaţii pentru a începe producţia şi filmările luna viitoare în Anglia, Spania și Maroc.
Voi puncta aici doar că toți actorii din distribuţia filmului Exodus, sunt forțe actoriceşti ce merită să participe la un film cu asemenea magnitudine si cu un asemenea impact.

Moise

Mai mult decât atât, cu sensibilitatea cinematografică a lui Ridley Scott şi legendarele sale cadre vizuale, lucrând pe un proiect de scenariu revizuit şi scris de câştigătorul unui Oscar, nu există nici un motiv să mă îndoiesc de faptul că Exodus va fi o încercare demnă de materialul sursă din biblie, cu speranța că filmul va aduce pe ecrane, o piesă maiestuoasă de cinematografie ce va prezenta lumea antică.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.