Clip Cu Cadre Noi Din KICK-ASS 2: Bătălia Cruntă Dintre Hit-Girl şi Mother Russia!

Personajul negativ Mother Russia şi super eroina Hit-Girl, se confruntă brutal în ceea ce pare a fi o bătălie pe viaţă şi pe moarte între personajele din Kick Ass 2.

Kick Ass 2 Poster

Crearea unui sequel solid pentru un film cu super-eroi, este greu de realizat, mai ales atunci când primul film a avut un punct de vedere unic şi realistic.
Filmul Kick-Ass a surprins publicul în 2010 cu un limbaj aspru, neconvenţional și multă violență.
După ce a suferit o amânare de aproximativ trei luni a datei de lansare, filmul Kick Ass 2 pare să graviteze în jurul pregătirilor pentru o confruntare de proporţii între eroul principal, Kick-Ass şi personajul The Motherfucker (fost Red Mist in prima parte), ambele părți adunând propriile armate de eroi respectiv răufăcători.
Şi chiar dacă atracţia principală pare să fie personajul interpretat de Jim Carrey, actriţa Chloe Grace Moretz – care o interpretează pe Hit Girl – pare să fure toate cadrele interesante ale filmului, mai ales în acest nou clip, ce este un featurette special dedicat ei şi personajului negativ cu care ea se va înfrunta la final: Mother Russia.

Hit Girl vs Mother Russia

Alături de Aaron Johnson, Donald Faison, Booth Lindy, Robert Emms sau Clark Duke o să-i mai putem vedea şi pe John Leguizamo, Olga Kurkulina (Mother Russia) sau Christopher Mintz-Plasse, fostul personaj Red Mist care de data asta va reveni sub numele de The Motherfucker.
Jeff Wadlow şi-a asumat responsabilitatea scenariului şi regia filmului Kick-Ass 2, deoarece Vaughn este ocupat cu postproducţia pentru viitorul film X-Men: Days Of Future Past.
Clipul este mai mult decât interesant pentru fanii benzilor desenate, sau chiar a celor care au îndrăgit acţiunea din primul film, pentru că oferă detalii despre una din scenele de final a filmului.
Olga Kurkulina
este o actriţă destul de masivă din punct de vedere fizic, dar Chloë Grace Moretz reușește să dețină supremaţia în rolul ce îl interpretează şi nu în ultimul rând, ridică miza atunci când foloseşte un limbaj deocheat.

Kick Ass 2 - Mother Russia Poster

Regizat de Jeff Wadlow, Kick Ass 2, rulează şi în cinematografele româneşti din 16 August 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.