CHRISTOPHER NOLAN Începe Filmările Pentru Viitorul Său Film Sci-Fi: INTERSTELLAR

Intrigantul proiect science fiction al regizorului Christopher Nolan, intitulat INTERSTELLAR, ce se bazează pe nişte teorii ştiinţifice despre călătoriile în spaţiu prin găurile negre, a început filmările în Canada.

Christopher Nolan - Interstellar

Ce faci după ce ai uimit lumea întreagă cu una din cele mai de succes trilogii din istoria filmului şi ai dat pe spate fanii benzilor desenate cu adaptării cinematografice ce încă dau dureri de cap unora?!
Te îndrepţi spre spațiul cosmic.
Cel puțin, asta este ceea ce regizorul Christopher Nolan face cu proiectul sci-fi cunoscut sub numele de Interstellar, care se bazează pe un scenariu scris de fratele său, Jonathan Nolan, un scenariu ce inițial a fost conceput împreună cu Steven Spielberg, cel ce urma să fie regizorul filmului.
Ulterior, câțiva ani mai târziu, Christopher Nolan, a retehnologizat proiectul fratelui său – astfel încât să încorporeze ideea lui în scenariu – și, în prezent, va începe filmările pentru Interstellar, film ce este pregătit pentru lansare în 2014.

Christopher Nolan - IMAX Camera

Aşa cum era de aşteptat, fiind o producție marca Nolan, detaliile complotul pentru Interstellar, sunt în mare parte, ținute secret.
În afară de faptul că frații Nolan vor avea în proiect multe elemente science fiction, o gaură și concepte de călătorie în timp, unele bazate pe ideile celebrului fizician Kip Thornecare este consultant și producător executiv al filmului – nimic nu se ştie concret despre Interstellar.
Există câteva anunțuri oficiale despre începerea filmărilor sau despre distribuţie, dar nici o informație furnizată cu privire la personajele din film.
În timp ce comunicatul de presă afirmă că Interstellar a început filmările principale în Alberta, Canada – alături de Paramount Pictures şi Warner Bros – comunicatul nu scoate în evidenţă prea multe detalii despre echipa de productie cu care fraţii Nolan colaborează, dar, oferă vag, un rezumat interesant al complotului/sinopsis.

Christopher Nolan

Regizat și co-scris de Christopher Nolan (Inception, Trilogia The Dark Knight), producția va călători prin lume utilizând un amestec de filmări pe camera de 35mm și cadre anamorfice IMAX, pentru a aduce pe ecran un scenariu bazat pe o combinație dintre o idee originală a lui Nolan și un scenariu existent conceput de Jonathan Nolan, dezvoltat inițial pentru Paramount Pictures de producătorul Lynda Obst.
Noul scenariu spune cronicile şi aventurile unui grup de exploratori, care se vor folosi de o gaură neagră nou descoperită pentru a depăși limitările călătoriei umane în spațiu și pentru a rupe bariera distanțelor dintr-o călătorie interstelară.
Distribuţia din Interstellar include actori ca Matthew McConaughey, câştigătoarea unui Oscar – Anne Hathaway, Jessica Chastain şi alţii actori importanți în roluri de sprijin, cum ar fi Bill Irwin, Casey Affleck, John Lithgow, Wes Bentley, David Oyelowo, David Gyasi și Topher Grace.
Desigur, un film de Christopher Nolan nu ar fi complet fără Michael Caine.

Interstellar Movie 2014 Fan Made Poster

Scenariul filmului – ce se bazează pe nişte speculaţii ştiinţifice enunţate de fizicianul Kip Throne – suna a fi mai mult decât intrigant, iar faptul că Interstellar va fi regizat de unul din cei mai populari regizori ai momentului, nu poate decât să stârnească interesul pentru acest proiect, ce cu siguranţă va fi incredibil, atât din punct de vedere vizual cât şi din punct de vedere intelectual.
Filmul sci-fi Interstellar, va ajunge în cinematografe, începând cu data de 7 Noiembrie 2014.
✐ Silviu

2 comentarii

  1. O sa fim pe faza, dar Nolan e recunoscut pentru secretomanie exagerata in timpul filmarilor 🙂
    Cu toate astea, The Dark Knight Rises a fost unul din cele mai spionate filme din istoria cinema, pe platourile de filmare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.