Christian Bale, Josh Brolin Şi Orlando Bloom În Cursa Pentru Rolul BATMAN Din MAN OF STEEL 2

Speculaţiile cu privire la rolul unui Batman mai în vârstă, au dus la zvonuri interesante despre cine va interpreta rolul iconic ce va fi mentorul lui Superman în Man Of Steel 2, iar ultimele ştiri spun că în cursa pentru acest rol, se află Orlando Bloom, Josh Brolin şi chiar Christian Bale.

Christian Bale - Josh Brolin - Orlando Bloom - Future Batman

Săptămâna care tocmai a trecut, a fost una plină de zvonuri interesante cu privire la viitorul film Batman vs Superman.
Primele rapoarte venite din partea celor de la Latino Review spun că, potrivit unei surse de încredere, Warner Bros Pictures îl vrea cu disperare pe Christian Bale în rolul ce i-a adus studioului, unul din cele mai profitabile filme.
De fapt, oficialii de la Warner, sunt atât de disperaţi încât i-ar fi oferit actorului incredibila sumă de 50 de milioane de dolari pentru a-şi relua rolul, deşi suma ar fi dependentă de performanţele viitorului film Man Of Steel 2.
Deşi Bale a declarat în câteva ocazii anterioare că nu îşi va mai pune vreodată pelerina de supererou, rămâne să vedem dacă suma celor de la studio îl va face pe actor să se răzgândească, lansând o scuză de genul: „am revenit la rol pentru că mi-a plăcut scenariul”.
O listă de actori pentru rolul Batman din Man of Steel 2 a ajuns să fie vehiculată pe internet şi pe toate site-urile de specialitate, iar favoriţii în cursă – în afară de Christian Bale – mai sunt şi actorii Josh Brolin, Joe Manganiello sau Ryan Gosling.

Batman vs Superman Fan Made Poster

Cu toate acestea, fără vreun comunicat oficial din partea studiourilor, totul rămâne la stadiul de zvon.
Producţia lui Zack Snyder, Man of Steel, are momentan încasări de 647 de milioane de dolari la nivel mondial, iar într-un fel pe care mulţi din fanii lui Superman nu îl înţeleg, Man Of Steel 2 îi va aduce pe marele ecran pe doi dintre cei mai iubiţi supereroii ai celor de la DC Comics, aşteptările pentru această producţie fiind foarte mari.
Dacă stăm să ne gândim bine, suma pe care Warner vrea să o ofere lui Christian Bale pentru rolul său din viitorul film, este justificată.
O continuare în care Superman și Batman vor apărea împreună într-o peliculă, cu siguranță va face mare vâlvă la box-office, ca să nu mai menţionez că va aduna şi o sumă mai mare în buzunarele celor de la studio.
Într-un mod mai restrâns, o altă speculaţie şi-a făcut loc astăzi pe internet, cel mai recent nume nou aparent adăugat la lista de candidați pentru Batman, este şi starul din Piraţii Din Caraibe sau Lord Of The Rings, nimeni altul decât Orlando Bloom.
Sursa pretinde că: „Orlando Bloom are imaginea necesară pentru a prelua acest rol, fiind unul din favoriţi celor de la studio, chiar înainte ca primele zvonuri despre Batman să apară pe internet”.
Se mai menţionează că el ar fi perfect pentru a juca alături de Henry Cavill și din cauză că doi britanici de sex masculin, ar încânta audienţa peste măsură.

Batman vs Superman Fan Made Poster

Tu pe cine ai vedea în rolul Batman?!… ţinând cont că studioul şi regizorul Zack Snyder, vrea un actor de vârstă mijlocie şi un personaj ce urmează să fie mentorul lui Superman.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.