Următorul Film Din Franciza PIRAŢII DIN CARAIBE Se Intitulează DEAD MEN TELL NO TALES

Următorul film din franciza de succes Piraţii Din Caraibe a celor de la Disney, a primit un titlu inspirat dintr-o replică a piraţilor, şi va începe filmările la începutul anului viitor.

Pirates Of The Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales

Deşi încă afectaţi de comportamentul financiar dezastuos al filmului The Lone Ranger, Jerry Bruckheimer și Johnny Depp se pregătesc să înceapă filmările pentru cea de-a cincea parte din saga Piraţii Din Caraibe, alături de Joachim Rønning și Espen Sandberg, cei ce vor regiza filmul după un scenariu scris de Jeff Nathanson.
In timp ce nu știm prea multe detalii despre povestea viitorului film, avem acum, un titlu.
Seria ajunge în cele din urmă să folosească o frază clasică de piraţi, replica Dead Men Tell No Tales fiind inspirată dintr-o faimoasă replică a unui craniu din parcul tematic din Disneyland.
Informaţia vine din partea celor de la site-ul This Is Infamous, care au aflat titlul într-un interviu cu cei doi regizori ai viitorului film.

Johnny Depp - Jack Sparrow

S-a vorbit mult despre eşecul financiar al filmului The Lone Ranger, producţie ce ar putea afecta viitoarele capodopere Disney, produse de Jerry Bruckheimer, deoarece, oficialii de la Disney, se pare că vor limita autonomia oferită companiei de producţie a lui Bruckheimer şi va restrânge bugetul alocat francizei Piraţii Din Caraibe.
Rămâne de văzut în ce fel va afecta acest lucru filmul, dacă într-adevăr se va ajunge la o asemenea reducere de buget.

Pirates Of The Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales Fan Made Poster

Filmările pentru Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales, sunt programate să înceapă la începutul anului viitor, iar lansarea oficială este stabilită pentru data de 15 Iulie 2015.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.