Prima Imagine Cu HARRISON FORD Şi ARNOLD SCHWARZENEGGER La Filmările THE EXPENDABLES 3

Terminator și Indiana Jones au apărut împreună la prima zi de filmare pentru continuarea filmului de acțiune The Expendables 3 și avem o evidenţă fotografică pentru a dovedi asta.

The expendables 3 - Wesley Snipes, Randy Couture si Sylvester Stallone

După ce am văzut împreună primele imagini cu Wesley Snipes, ca dovadă pentru cei ce încă credeau că zvonurile din trecut nu sunt adevărate, ieri, fostul guvernator al Califoniei, Arnold Schwarzenegger, a împărtășit o primă imagine de pe platourile de filmare a filmului The Expendables 3, o primă imagine alături de Harrison Ford şi regizorul Patrick Hughes, aflaţi în prima zi în Varna, Bulgaria, acolo unde producţia de acţiune se filmează zilele acestea.
Iar ca bonus pentru fanii filmului, avem mai sus o imagine cu Wesley Snipes, Randy Couture şi Stallone, ce tocmai au ieşit dintr-o scenă de acţiune, plini de sânge.
Şi ca să ne asigure că încă face parte din distribuţie, Dolph Lundgren, a postat o imagine alături de Randy Couture, într-o pauză de filmări.
Dacă primul film The Expendables din 2010, a strâns o distribuţie impresionantă pentru un film de acţiune, doi ani mai târziu The Expendables 2, a mai adăugat câteva nume importante pe afiş, nume cunoscute ca Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger sau Jean-Claude Van Damme.

The expendables 3 - Arnold Schwarzenegger, Patrick Huges si Harrison Ford

Între timp, Sylvester Stallone a renunţat la scaunul de regizor şi s-a concentrat mai mult pe rolul său din film.
Filmările pentru The Expendables 3 sunt plină desfăşurare, iar dacă lucrurile merg conform planului, filmul va avea premieră în luna August a anului viitor.
După ce Bruce Willis nu a mai vrut să apară în cel de al treilea film Expendables, au apărut zvonuri că însuşi Mickey Rourke ar putea reveni la rolul său din primul film, dar deocamdată nu există nici o confirmare oficială.
Momentan, distribuţia filmului conţine nume ca Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Kellan Lutz, luptătoarea UFC Ronda Rousey, campionul la box Victor Ortiz şi Glen Powell.

The Expendables 3 Set - Dolph Lundgren si Randy Couture

În The Expendables 3, Barney (Stallone), Christmas (Statham) și restul echipei se vor înfrunta față în față cu Conrad Stonebanks (Mel Gibson), cel care a fondat grupul de mercenari, în urmă cu mai mulţi ani. Stonebanks a devenit ulterior un comerciant de arme nemilos și un tip pe care Barney a fost obligat să-l omoare. Sau cel puţin așa a crezut el. Stonebanks, care a scăpat de moarte, este pus acum pe răzbunare, iar misiunea lui principală este să extermine echipa Expendables.
Barney decide că trebuie să ducă luptele mai vechi cu experţi noi și aduce în echipă, Eroi de Sacrificiu ce sunt mai tineri, mai rapizi şi mai pricepuţi în noile tehnologii.

The Expendables 3 Movie Poster - Mel Gibson Fan Made

Ultima misiune a Eroilor De Sacrificiu, devine un conflict al stilului clasic versus stilul modern tehnologic al grupului, în lupta cea mai personală de care aceştia au avut parte vreodată.
Eroii De Sacrificiu 3, ar trebui să ia cu asalt cinematografele începând cu 15 August 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.