THE EXPENDABLES 3: Primele Imagini Cu Wespley Snipes, Terry Crews, Randy Couture Şi Stallone

Primele imagini de la filmările pentru producţia The Expendables 3, ce se desfăşoară în Varna, Bulgaria, îl arată pe Wesley Snipes într-o formă de zile mari, dar şi pe Terry Crews, Randy Couture şi Sylvester Stallone.

The Expendables 3 - Wesley Snipes si Terry Crews

Primul film The Expendables din 2010, a strâns o distribuţie impresionantă pentru un film de acţiune, iar doi ani mai târziu The Expendables 2, a mai adăugat câteva nume importante, ca Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger sau Jean-Claude Van Damme.
Între timp, Stallone a renunţat la scaunul de regizor şi s-a concentrat mai mult pe rolul său din film.
Era de intuit că şi cel de al treilea film, va include şi alte nume sonore ale filmelor de acţiune, dar, nimeni nu se aştepta ca producătorii să îi aducă la bordul francizei pe Wesley Snipes, Mel Gibson sau Antonio Banderas.
Filmările pentru The Expendables 3 sunt plină desfăşurare, iar dacă lucrurile merg conform planului, filmul va avea premieră în luna August a anului viitor.

The Expendables 3 - Terry Crews, Randy Couture si Wesley Snipes

Momentan, distribuţia filmului conţine nume ca Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Kellan Lutz, luptătoarea UFC Ronda Rousey, campionul la box Victor Ortiz şi Glen Powell.
Din câte se pare, Harriosn Ford va interpreta rolul unui personaj nou, ce nu va avea nici o legătură strânsă cu personajul lui Bruce Willis din cele două filme anterioare, iar Mel Gibson va interpreta un personaj negativ feroce.
După ce Bruce Willis nu a mai vrut să apară în cel de al treilea film Expendables, au apărut zvonuri că însuşi Mickey Rourke ar putea reveni la rolul său din primul film, dar deocamdată nu exista nici o confirmare oficială.
Iar cum majoritatea speculaţiilor anterioare au fost confirmate, cu excepția lui Nicolas Cage, Jackie Chan și Milla Jovovich, alături de o asemenea distribuţie renumită, The Expendables 3, va fi un film ce va face multe valuri, mai ales că ar trebui să încheie trilogia începută în 2010.

The Expendables 3 - Terry Crews si Jason StathamThe Expendables 3 - Sylvester Stallone

Dar cum totul depinde de încasările filmului, nu m-aş mira ca aventurile Eroilor De Sacrificiu, să continue şi după ce acest film va avea premiera anul viitor.
În The Expendables 3, Barney (Stallone), Christmas (Statham) și restul echipei se vor înfrunta față în față cu Conrad Stonebanks (Mel Gibson), cel care a fondat grupul de mercenari, în urmă cu mai mulţi ani.
Stonebanks a devenit ulterior un comerciant de arme nemilos și un tip pe care Barney a fost obligat să-l omoare.
Sau cel puţin așa a crezut el.
Stonebanks, care a scăpat de moarte, este pus acum pe răzbunare, iar misiunea lui principală este să extermine echipa Expendables.
Barney decide că trebuie să ducă luptele mai vechi cu experţi noi și aduce în echipă, Eroi de Sacrificiu ce sunt mai tineri, mai rapizi şi mai pricepuţi în noile tehnologii.

The Expendables 3 Mel Gibson Fan Made Poster

Ultima misiune a Eroilor De Sacrificiu, devine un conflict al stilului clasic versus stilul modern tehnologic al grupului, în lupta cea mai personală de care aceştia au avut parte vreodată.
Eroii De Sacrificiu 3, ar trebui să ia cu asalt cinematografele începând cu 15 August 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.