Primul Trailer Pentru Filmul POMPEII Cu Kit Harington, Prezintă Dezastrul De La Muntele Vezuviu

În primul trailer pentru producţia de acţiuneistorică POMPEII, personajul lui Kit Harington, trebuie să facă o cursă contra cronometru pentru a-l salva pe stăpânul său și fiica acestuia pe care o iubeşte, atunci când Vezuviul erupe.

Pompeii - Kit Harington

Vezuviul este un vulcan exploziv situat la aproximativ 10 km est de orașul Napoli în parcul național omonim din regiunea Campania în Italia.
Oraşul antic Pompeii, se află în apropiere de poalele Muntelui Vezuviu, în Golful Neapole, iar în vremea Imperiului Roman timpuriu, în Pompeii trăiau aproximativ, 20.000 de oameni.
Regizorul unor filme ca Resident Evil sau Cei Trei Muşchetari, Paul W.S. Anderson, încearcă să exploreze o poveste interesantă, ce se desfăşoară pe fundalul dezastrului petrecut la 24 august 79 a.d., când după secole în care s-a aflat în stare latentă, vulcanul Vezuviu erupe în sudul Italiei de astăzi, devastând prosperele orașe romane Pompeii și Herculaneum, ucigând mii de oameni.

Pompeii - Paul WS Anderson Movie Artwork

Rolul principal al filmului, este deţinut de starul din serialul Game Of Thrones, Kit Harington, în rolul unui sclav celtic gladiator pe nume Milo, care se îndrăgosteşte de o femeie nobilă (Emily Browning) în ajunul erupției vulcanice masive, care distruge aşezarea Pompei.
Acest prim teaser trailer începe liniștit, cu imagini ale cetățenilor oraşului Pompei ce sunt fosilizaţi în cenușă, urmate de câteva cadre rapide, ce ne prezintă şi puţin din povestea întortocheată a principalului personaj, dar şi soarta oraşului Pompeii.
Deși este greu să ne dăm seama ce interacțiune vor avea personajele în acest film, este clar că regizorul Anderson nu se dă înapoi atunci când vine vorba de a capta pe peliculă, dezastrul pe care vulcanul l-a provocat.
Povestea personajului principal nu este atât de mult punctul central al acestei pre vizualizări, ci mai degrabă, urma oribilă a crizei pe care vulcanul Vezuviu a provocat-o în anul 79 e.n.

Pompeii - Movie 2014 - Kit Harington si Emily Browning

Jared Harris și Emily Browning joacă rolul stăpânului şi al fiicei sale, în timp ce Kiefer Sutherland este senatorul roman ce planuiește să se căsătorească cu personajul lui Emily Browning, pentru propriul său câștig.
Desigur, senatorul în cauză, este responsabil pentru moartea familiei lui Milo, eveniment ce face ca acesta să devină un sclav.
Scenariul pentru Pompeii a fost scris de către Paul W.S. Anderson, Janet Scott, Lee Batchler (Batman Begins) şi Michael Robert Johnson (Sherlock Holmes), primind o revizuire suplimentară din partea lui Fellowes Julian.
În film mai joacă, Kiefer Sutherland, Jared Harris, Carrie-Anne Moss, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica Lucas și Paz Vega.
Pompeii va ajunge în cinematografele 3D şi cele normale, începând cu data de 21 februarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.