Sportivul De Arte Marţiale TONY JAA, Primeşte Un Rol În FAST AND FURIOUS 7

Sportivul De Arte Marţiale TONY JAA, Primeşte Un Rol În FAST AND FURIOUS 7

Unul din sportivii de arte marţiale ce este considerat un fenomen în Muay Thai, Tony Jaa, face parte acum din distribuţia viitorului film Fast And Furious 7.

Mai bine cunoscut în Occident sub titulatura de Tony Jaa, iar în Thailanda ca Jaa Panom, el este un artist thailandez de arte marţiale, profesor de educaţie fizică, actor, coregraf, cascador, regizor și între timp chiar şi călugăr budist.
Printre filmele sale se numără Ong-Bak: Muay Thai Warrior, Tom-Yum Goong, cunoscut ca şi Warrior King său Protector, Ong-Bak 2: The Beginning și Ong Bak 3.
De mic copil, Tony Jaa a urmărit filme cu Bruce Lee, Jackie Chan, Vince Lam și Jet Li, ele fiind sursa de inspiraţie pentru a învăța arte marțiale, iar când a împlinit 10 ani, l-a amenințat pe tatăl său că se va sinucide dacă nu îl va învăța stilul Muay Thai.
Tony Jaa a fost atât de ambiţios, încât la vârsta de 15 ani a devenit un protejat al cascadorului şi regizorului de filme de acțiune Panna Rittikra.
După ce a absolvit Colegiul de Educație Fizică, împreună cu mentorul său Panna, a dezvoltat un interes în stilul Muay Boran, predecesorul stilului Muay Thai și s-a a antrenat timp de patru ani, cu intenția de a dezvolta un film în jurul subiectului.

Tony Jaa in Ong-Bak

În cele din urmă ei au reuşit să facă un film scurt de prezentare, care arată ce poate face Tony Jaa cu ajutorul instructorului Maestru Mark Harris.
Acest lucru a dus la primul său film, Ong-Bak: Muay Thai Warrior în 2003, rolul care l-a scos din anonimat.
El a făcut toate cascadoriile, fără ajutor vreunui aparat mecanic sau vreun efect vizual generat de calculator.
Filmul a prezentat stilul excepţional de acrobație extremă și rapiditatea cu care acesta le execută, dar şi arta de a stăpâni disciplina muay thai, ce seamănă uneori cu adevărate mişcări de dans.
Tony Jaa este cea mai recentă achiziţie pentru distribuţia filmului regizat de James Wan, Fast and Furious 7, o achiziţie ce vine direct din Thailanda.
Filmul cu numărul şapte al francizei, va fi debutul lui Tony Jaa într-un film de limba engleză și prima sa producţie sub egida unui studio.
Personal, am ținut degetele încrucișate ca Jaa să poată face tranziția într-un film cu buget mare care să îl aducă la un public mai larg.
Devotamentul cu care artistul şi-a clădit succesul de la o vârstă timpurie şi fantastica sa determinare de a deveni un atlet desăvârşit, merită tot respectul.

Tony Jaa in Ong-Bak

Întrebat despre rolul său din Fast And Furious 7, Tony Jaa a declarat:
-„Sunt un mare fan al francizei Fast and Furious. Filmele au un ritm alert, sunt distractive și păstrează publicul implicat în poveste. Este un amestec de umor și acțiune, ceva ce apreciez foarte mult. Nu există un film mai bun în care puteam să mă implic ca primă producţie de studio din SUA.”
Atunci când a fost întrebat cu cine ar vrea să lupte în film și cine ar fi eventualul câștigător, el a evitat un răspuns direct declarând că:
-„Şansa de a lucra cu Vin Diesel şi The Rock, deja mă face câștigător.”
Rolul lui Jaa, este încă necunoscut, având în vedere că Chris Morgan încă lucrează la scenariu, dar sunt sigur că se va găsi o luptă sau două pentru talentatul artist.
Probabil împotriva noi venite Ronda Rousey, sau a unuia dintre greii francizei Dwayne Johnson?
Sau poate se va alătura echipei, pentru a doborî personajul negativ interpretat de Jason Statham.

Tony Jaa Primeste Un Rol In Fast And Furious 7

Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru 11 Iulie 2014, iar filmările pentru producţie, vor începe luna viitoare.
Şi ca să vă conving că Tony Jaa merită acest rol, am să vă las alături de un tribut dedicat lui şi unei alte sportive din Thailanda, ce merită toată atenţia: Yanin Jeeja.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.