300: RISE OF AN EMPIRE – Trailer NOU Eficient Şi Brutal

Confruntarea epică dintre generalul grec Themistocle şi armatele invadatoare conduse de Xerxes şi răzbunătoarea comandantă a forţelor marine persane Artemisia, este prezentată brutal şi eficient în noul trailer pentru mult aşteptata producţie 300: Rise Of An Empire.

300: Rise Of An Empire - Themistocle Wide Poster

Filmul 300: Rise Of An Empire, ce a fost menţionat în trecut ca şi 300: Bătălia De La Artemisia, a fost iniţial programat să aibă premieră în August anul acesta, dar datorită campaniei de marketing defectuoase, s-a hotărât amânarea premierei pentru Martie 2014.
300: The Rise Of An Empire urmăreşte stilul vizual stilizat al filmului iniţial, având parte de scene coreografice de luptă specifice francizei, dar şi de o poveste ce pare la primă privire, mult mai intensă decât în primul film.
Iar dacă ţi-a plăcut primul film pentru toate trucurile sale vizuale, mai ales luptele în slow-motion și violenţa brutală, atunci acest sequel, va fi pe gustul tău.

300: Rise Of An Empire - Wide Poster

Rodrigo Santoro revine în rolul lui Xerxes, conducătorul persan ce vrea să îşi extindă imperiul, iar filmul Rise Of An Empire, se concentrează puţin şi pe expansiunea nemilosului conducător, dar şi pe lupta de la Artemisium, luptă ce a avut loc concomitent cu Bătălia de la Termopile din filmul 300.
Spin-off-ul Rise Of An Empire, are în principiu o poveste centrată pe colosala înfruntare navală de la Artemisium (480 îen), în care au fost implicate vasele aflate sub conducerea reginei Artemisia I a Halicarnassului şi forţele armate ale grecilor.
Faţă de filmului anterior, a cărui acţiune principală se desfăşoară pe uscat, în Rise Of Empire, luptele se dau în mare parte pe apă, acolo unde generalul grec Themistocle (Sullivan Stapleton) din dorinţa sa de a unifica Grecia, porneşte un război crunt împotriva armatelor invadatoare, conduse de muritorul transformat peste noapte în zeu, Xerxes (Rodrigo Santoro) şi Artemisia (Eva Green), răzbunătoarea comandantă a forţelor marine persane.

300: Rise Of An Empire - Xerxes in actiune

Iar contrar tuturor criticilor şi gurilor rele, ce spun că stilul regizorului Zack Snyder este unul exagerat, cadrele stilizate din primul trailer şi cel de astăzi, arată fantastic de bine.
Noul trailer, nu dezvăluie prea multe imagini noi, dar este foarte eficient în a demonstra legătura sa cu celebrul 300: Bătălia De La Termopile, deşi producătorii spun că nu este o continuare directă.
Fiind mult mai scurt decât trailerul anterior, acest nou trailer, este mult mai eficient atunci când prezintă povestea dar și spectacolul vizual, ce începe cu discursul Reginei Gorgo (Lena Headey) aflată la bordul unei nave de război greceşti.

300: Rise Of An Empire - Queen Gorgo Poster - Lena Headey

300: Rise Of An Empire va ajunge în cinematografe pe data de 7 Martie 2014 și are în distribuţie staruri ca Rodrigo Santoro, Eva Green și Sullivan Stapleton, bazându-se vag pe cartea de benzi desenate intitulată Xérès creată de Frank Miller.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.