Cadre Noi Şi Bătălii Epice În Noul Trailer Internaţional Pentru Filmul 47 RONIN Cu KEANU REEVES

Keanu Reeves deţine rolul principal în primul film de acțiune de după încheierea trilogiei Matrix, 47 Ronin, film în care îşi arată abilitățile de Samurai, dar şi forma excelentă în care se află acesta.


Keanu Reeves in 47 Ronin

47 Ronin, remake-ul tematic supranatural al unei poveşti clasice japoneze, pare a fi o ofertă destul de ciudată pe lista filmelor ce le vom vedea de Crăciun în cinematografe.
Totuşi, filmul regizat de Carl Erik Rinsch, ce încearcă să îl readucă înapoi în acţiune pe actorul Keanu Reeves, va fi un cadou (in ghilimele) interesant de pus sub brad, mai ales pentru fanii actorului, dar şi al filmelor cu arte marţiale amestecate cu câteva elemente supranaturale.
„Cadoul” oferit de cei de la Universal pentru vacanţa de iarnă, conţine multe creaturi mitice și evenimente misterioase, dar în spatele acestor secvenţe, trebuie să recunoaşteţi că pelicula arată superb din punct de vedere vizual.

Samurai in 47 Ronin

Cu un buget de aproape 200 de milioane de dolari, 47 Ronin ar trebui să facă ceva vâlvă la boxoffice, iar întoarcerea lui Keanu Revees la filmele de acţiune, să-i dea impulsul necesar carierei sale, ce în ultima vreme s-a aflat într-un con de umbră.
Dacă primul trailer oficial, ce a apărut în urmă cu ceva timp, a trebuit să ducă ceva „muncă” de lămurire pentru a convinge fanii că întârzierile de care a suferit filmul au fost pentru a îmbunătăţii calitatea peliculei, noul trailer internaţional, încearcă să ne convingă că povestea clasică japoneză, merită văzută pe marele ecran, chiar în 3D.
O procesiune de imagini epice noi și o serie de bătălii cu săbii, fac din noul trailer internaţional – fără a înţelege ce spune textul în japoneză – o bucată de marketing destul de bună pentru un film de acţiune şi aventură.

47 Ronin Movie 2014

În secolul al 18-lea un grup de samurai ce se numesc ronin, rămân fără stăpân, după ce maestrul lor Asano Naganori, a fost obligat să comită ritualul de sinucidere seppuku pentru atacarea unui oficial de instanța Kira Yoshinaka.
Samuraii planifică cu răbdare timp de 2 ani cum să-l omoare pe Kira pentru a răzbuna moartea maestrului lor.
Cei 47 de lideri samurai, ce sunt porniţi să restabilească ordinea şi onoarea, sunt alungați din casele lor și dispersaţi în întreaga țară.
Această bandă de Ronini trebuie să apeleze la ajutorul lui Kai (Keanu Reeves) un străin ce este doar pe jumătate samurai, cel care a fost respins imediat de societate dar care trebui acum să devină arma cea mai mortală, transformându-se în eroul ce inspiră această bandă de rebeli depășita numeric.
Regizat de Carl Rinsch, 47 Ronin este produs de Scott Stuber (Ted, Identity Thief), Pamela Abdy (Identity Thief) şi Eric McLeod (Mr. & Mrs. Smith, Austin Powers).

47 Ronin Movie 2014 Poster

Nu trebuie să vă mai spun că acest film este o piesă de artă, fiind inspirat de un eveniment istoric real.
47 Ronin nu este menit să fie o repovestire precisă a istoriei și nici să devină un film istoric apreciat.
Scenariul filmului a fost scris de Chris Morgan (Fast Five, Fast & Furious 6) și Hossein Amâni (Albă ca Zăpada și Vânătorul).
Distribuţia filmului mai include nume ca Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, Tadanobu Asano și Rinko Kikuchi.
47 Ronin, este programat pentru lansare pe 25 Decembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.