Noul Clip Exclusiv Pentru Filmul Sci-Fi GRAVITY, Subliniază Utilizarea Excelentă A Efectelor 3D

Gravity este unul dintre cele mai aşteptate filme sci-fi ale acestei toamne, iar noul featurette, aduce argumente solide pentru cinematografia fabuloasă a filmului cu George Clooney şi Sandra Bullock.

Gravity Movie 2015 - Sandra Bullock

Știu că este prematur să spun acest lucru, pentru că am văzut doar trailerul până acum, dar având în vedere estetica şi experiența imersivă pe care acest film se pare că o are, Gravity ar trebui să fie nominalizat pentru cea mai bună cinematografie sau măcar pentru cele mai bune efecte vizuale.
Noul featurette pentru dramaticul thriller, se concentrează de data aceasta, pe felul în care filmul foloseşte cu succes tehnologia 3D​​.
După ce a primit laude şi critici favorabile exuberante la Festivalul de la Veneţia, dar şi la TIFF, nu cred că pot sublinia aici îndeajuns, cât de important este să vezi un film ca acesta în 3D sau IMAX.

Gravity Movie - Sandra Bullock

În armonie cu restul tehnicilor extraordinare folosite, regizorul Alfonso Cuaron a filmat Gravity în format 3D, o tehnică specială ce afundă publicul în acţiunea filmului, ce are loc în spaţiu, un loc ce scoate în evidenţă efectele 3D, făcând astfel din Gravity mult mai mult decât doar un simplu film.
În acest clip nou, regizorul Alfonso Cuaron, actriţa Sandra Bullock şi producătorul David Heyman, discută despre utilizarea tehnologiei 3D în Gravity și despre contribuţia acesteia la calitatea imaginii şi la îmbunătăţirea cadrelor minunate din film.
Producţia Gravity, îi are pe Sandra Bullock şi pe carismaticul George Clooney în rolurile a doi astronauţi ce rămân izolaţi în spaţiu după ce, la o misiune de rutină în afara Staţiei Orbitale, un accident îi separă de aceasta.

Gravity Movie Poster

Filmul a fost inițial programat să ajungă pe ecrane anul trecut, dar ulterior a fost amânat pentru 2013, astfel încât producătorii să aibă la dispoziţie mai mult timp pentru a cizela efectele vizuale.
Gravity va avea premiera în România în format IMAX şi 3D, la începutul lunii Octombrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.