NBC Planifică Un Serial TV Plasat În Universul Filmului CONSTANTINE

Capacitatea de a recunoaşte îngerii şi demonii ce umblă pe pământ, îi va aduce lui Constantine, personajul din benzile desenate Hellblazer ce patrulează graniţa dintre rai şi iad, un nou serial TV propriu.

Filmul Constantine devine serial Tv

Pe lista interesantă a unor filme ce au fost adaptate discutabil după poveştii din benzile desenate, producţia din 2005 intitulată Constantine, ocupă un loc de frunte, alături de filme ca Watchmen, From Hell sau filmul pe care nimeni nu îl mai ţine minte cu Shaq în rolul Steel.
Avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves și fiind regizat de Francis Lawrence (Hunger Games: Catching Fire), filmul a transpus pe marele ecran povestea Hellblazer a celor de la DC Comics, transformând-o radical în povestea unui detectiv plin de talente oculte, un erou care detestă însăşi ideea de eroism, un fel de Neo din Matrix cu cancer pulmonar, ce îl avea ca sideckick pe … Shia LeBeouf.

Keanu Reeves in Constantine

În timp ce filmul este distractiv şi încă este plăcut de publicul larg, libertățile sălbatice din film, s-au distanţat atât de mult de materialul sursă, încât filmul a devenit o batjocură la adresa fanilor benzii desenate originale.
Lumea lui Constantin – care a apărut pentru prima dată ca un personaj secundar în Swamp Thing – merită o altă adaptare live-action, dar după recepția slabă a primei ecranizări, toate discuţiile despre o posibilă continuare sau o altă adaptare, s-au oprit, asta până … acum.
NBC a făcut un angajament ferm pentru un scenariu bazat pe materialul original din cartea de benzi desenate, un scenariu ce va fi scris de David S. Goyer, cel care a scris Man Of Steel pentru Warner Bros și a co-scris primele două filme din trilogia Batman ale lui Christopher Nolan.
David S. Goyer lucrează momentan la filmul cunoscut sub numele de Batman vs. Superman.

David S. Goyer

Serialul tv este co-scris de Daniel Cerone (producător executiv la The Mentalist) și marchează cel mai recent anunț că o proprietate din cărţile de benzi desenate va ajunge pe micul ecran, după vestea că Fox va realiza serialul despre echipa comisarului Gordon, serial ce are ca material de origine secţia de poliţie din oraşul lui Batman, Gotham.
Vestea vine la puţin timp după premiera serialului celor de la Marvel, Agents Of Shield și odată cu revenirea pentru sezonul 2 al popularului Arrow, ce va fi o rampă de lansare pentru un nou serial original ce se va concentra pe super rapidul erou Flash.

Hellblazer Comic Book Cover

Cu toate aceste seriale la orizont, pare că ne îndreptam spre o nouă eră a serialelor de televiziune bazate pe poveştile din benzile desenate.
Deocamdată, nu există stabilită nici o dată de lansare pentru adaptarea poveştii lui Constantine pe micul ecran, dar vom publica toate detaliile, odată ce ele vor fi disponibile.
✐ Silviu

2 comentarii

  1. Deocamdata Da vinci's demons e destul de bun. Ramane sa vedem cu va fi sezonul 2, da cat de cat am incredere in Goyer 🙂 Evident ca poate sa faca la fel ca J.J., bum mare pentru mai nimic.

  2. Damn, acuma se arunca si asta in toate serialele posibile, la fel ca Abrams 🙂
    Sper sa nu fie doar primul episod bun si restul sa fie o lalaiala, ca de obicei.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.