GERARD BUTLER Şi GEOFFREY RUSH Vor Interpreta Roluri De Zei În Filmul GODS OF EGYPT

Controversatul cineast Alex Proyas, a mai cooptat două nume cu rezonanţă la distribuţia viitorului său film intitulat Gods Of Egypt.

Geoffrey Rush si Gerard Butler in distributia filmului Gods Of Egypt

Popularul star din filmul 300 şi fostul iubit al Mădălinei Ghenea, Gerard Butler, a primit rolul lui Seth, zeul malefic ce în mitologia egipteană este zeul deșertului, în filmul ce se numeşte Gods Of Egypt, alături de noua achiziţie, premiatul cu Oscar, Geoffrey Rush, care după ce a petrecut o mare parte din ultimul deceniu alături de Jack Sparrow în largul mării, ajunge într-un climat mai uscat şi mai cald, unde îl va interpreta pe zeul soarelui Ra.
Noul film al regizorului Alex Proyas (Knowing, Dark City), stârneşte din nou curiozitatea publicului larg prin intriga interesantă ce spune că, atunci când zeul deşertului Seth (Gerard Butler), îl ucide pe fratele său Osiris, iar fiul acestuia Horus (Nicolaj Coster-Waldau), încerca să se răzbune, devenind prin imprudenţă rănit şi incapabil să continue lupta.

Geoffrey Rush si Gerard Butler

Un tânăr hoţ, ce este îndrăgostit de o sclavă şi zeiţă dragostei Hathor, îl vor ajuta pe Horus să îl înfrângă pe zeul nebun care i-a omorât tatăl.
Din câte se pare, scenariul filmului a fost conceput chiar de Alex Proyas şi a fost scris cu ajutorul lui Burk Sharpless și Matt Sazama, cei doi scenarişti care sunt în spatele scenariului pentru viitorul film Dracula, al celor de la Universal, în care Luke Evans deţine rolul principal.
Filmul pare să aibă până acum, o gamă ciudată de actori caucazieni, pentru un film despre nişte zei din Africa.
Dar, așa cum am mai văzut şi în trecut, dar şi în distribuţia unor filme noi ca Exodus al regizorului Ridley Scott, Hollywood-ul consideră că Egiptul ar face cumva parte din Europa.
Geoffrey Rush este probabil cel mai bine cunoscut pentru rolul Captainului Barbossa din seria Piraţii Din Caraibe, dar actorul continuă să se implice în tot felul de roluri şi în tot felul de filme interesante.

Gods Of Egypt Concept

Geoffrey Rush a fost nominalizat la Oscar în 2011, pentru rolul secundar din Discursul Regelui și ar putea foarte bine reveni la circuitul de premii anul viitor, în cazul în care drama sa despre Al Doilea Război Mondial, Book Of Thief va avea succes.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.