Starul LUCAS BLACK Din Filmul TOKYO DRIFT Se Alătură Distribuţiei Din FAST & FURIOUS 7

Starul LUCAS BLACK Din Filmul TOKYO DRIFT Se Alătură Distribuţiei Din FAST & FURIOUS 7

Fanii francizei vor fi încântaţi să audă că starul din Fast & Furious: Tokyo Drift, actorul Lucas Black, va reveni în cel de-al şaptelea film din franciză, sub bagheta regizorului James Wan şi alături de Vin Diesel şi Paul Walker.

Lucas Black deţine rolul principal în filmul Fast And Furious: Tokyo Drift şi se pare că va compensa pentru lipsa sa din franciză, jucând nu numai în viitorul film, ci şi în continuările acestora.
Caracterul interpretat de Lucas Black – pe nume Sean Boswell – va deveni un personaj regular în următoarea trilogie Fast And Furious, mai ales că actorul a semnat un contract ce plasează personajul interpretat de el şi în Fast & Furious 8 și în Fast & Furious 9, filme ce au fost confirmate ca fiind deja în dezvoltare.
Pentru cei dintre voi care aţi fost atenți la distribuţia întregii francize, aducerea înapoi a personajului interpretat de Lucas Black, are sens.
Dar dacă aveți nevoie de o reîmprospătare a cunoștințelor, am să vă spun că Lucas Black a jucat anterior în al treilea film al francizei, filmul din 2006 intitulat Tokyo Drift, unde personajul său Sean Boswell, a fost introdus ca un adolescent din Alabama care se mută în Tokyo, unde învăță cum să facă drifturi cu maşina, cu scopul de a concura în cursele de stradă.

Lucas Black si Sung Kang in Fast & Furious: Tokyo Drift

Tokyo Drift îl introduce şi pe actorul Sung Kang şi personajul său Han, cel care suferă de un final dezastruos, aducând o concluzie explozivă la finalul filmului.
Fanii au fost oarecum confuzi în aceea perioadă – şi e de înțeles – mai ales atunci când Han (Sung Kang) a revenit în cel de al patrulea film, al cincilea și chiar în al șaselea.
Trucul francizei stă în ordinea filmelor şi spune că ordinea în care ele au fost lansate, nu este neapărat cronologia principalelor evenimente din franciză.
Astfel, Fast And Furious: Tokyo Drift ar trebui de fapt să fie cel mai recent film în conformitate cu evenimentele din franciză, mai ales că finalul din Fast & Furious 6, este stric legat de Tokyo Drift şi de moartea violenţă a lui Han.

Sung Kang in Fast & Furious: Tokyo Drift

Cu alte cuvinte, evenimentele din filmul cu numărul patru, cinci și șase, au avut loc imediat după după primele două filme, dar acționează ca un fel de prequel pentru Tokyo Drift.
Fast & Furious 7 ar trebui să lege toată acţiunea din filmele anterioare și va trebui să ne pună înapoi pe pistă cronologică normală a francizei.
Deci, pentru a înţelege mai bine cronologia francizei Fast And Furious, ar trebui să vizionaţi filmele în această ordine: Fast and Furious (2001), *Turbo Charged Prelude (2003 Film Scurt)*, 2 Fast 2 Furious (2003), *Los Bandoleros (2009 Film Scurt), Fast & Furious (2009), Fast Five (2011), Fast & Furious 6 (2013), Fast and Furious: Tokyo Drift (2006), Fast & Furious 7 (2014).
*Deși sunt un fan al filmelor din această franciză, nu am fost familiarizat cu filmele scurte ce ar trebui să explice legăturile dintre filme, decât foarte târziu.

Lucas Black - Fast & Furious 7

Cele două clipuri scurte, Turbo Charged Prelude şi Los Bandoleros, ce au apărut online între filmele menţionate în lista de mai sus, le puteţi urmări mai jos.(calitate indoielnică)
În Fast And Furious 7 mai joacă Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Jason Statham, Djimon Honsou, Ronda Rousey şi Tony Jaa.
Incă mai sper ca Kurt Russell îşi va face apariţia printre băieții răi.
Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru 11 Iulie 2014, iar filmările pentru producţie, au început deja.

7 comentarii

  1. Si dupa parerea mea nici ordinea nu e buna ar cam fi….3,1,2,4,5,6….daca in partea a 3-a e adolescent si invata sa faca drifturi logic ar cam trebuii sa fie prima:-??

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.