TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION Este Unul Din Posibilele Titluri Pentru TRANSFORMER 4

Transformers: Apocalypse sau Transformers: Age of Extinction sunt două din posibilele titluri pentru Transformers 4.

Prima imagine oficiala Transformers 4

Până acum, am văzut doar singură imagine oficială din Transformers 4, o imagine (mai sus) în care îl putem vedea pe regizorul Michael Bay, alături de starul Mark Wahlberg și Jack Reynor.
În plus, săptămâna trecută, s-au scurs câteva imagini cu nişte postere de propagandă de pe platourile de filmare din Chicago, acolo unde producția îşi desfăşoară activitatea, postere ce le puteţi vedea mai jos şi ce ne arată că există o mulțime de oameni care se vor teme de Autoboți, după atacul din filmul anterior.
Dar acum, cei de la Fusible, au observat că aceeași agenție de protecție a brandului Transformers, cea care a înregistrat şi în trecut domeniul ce a dezvăluit titlul Dark Of The Moon, a achiziţionat domenii cu trai titluri noi Transformers, care au fost deja înregistrate.

Transformers 4 - Postere de propaganda

Titlurile includ Transformers: Last Stand, Transformers: Apocalypse și Transformers: Future Cast.
Dacă e să analizăm bine, titlurile nu sună prea bine, mai ales ca primul este unul identic cu ultimul film a primei serii X-Men, iar ultimul sună că titlul unui program de televiziune.
Cu toate acestea, un alt titlu sună mult mai promițător.
Un site al fanilor Transformers, TFW2005, spune că deţinătorul drepturilor de autor, Hasbro, a aplicat o cerere pentru înregistrarea mai multor mărci ale francizei, printre care şi titlul Transformers: Age of Extinction, titlu ce are înregistrat şi un domeniu de internet.

Transformers 4 - Autobotii deghizati

În cazul în care filmul într-adevăr va conţine Dinobots, aşa cum se zvoneşte, inclusiv cuvântul „Extinction” în titlu ar fi o tachinare foarte interesantă pentru toţi fanii francizei.
Cu siguranță vom afla titlul oficial cândva înainte de lansarea primului teaser trailer, care ar trebui să apară mai târziu în acest an.
Paramount Pictures, o divizie a Viacom Inc, în asociere cu Hasbro va produce filmul Transformers 4 ce-i va avea la bord ca producători pe Don Murphy, Tom DeSanto, Lorenzo di Bonaventura şi Ian Bryce.

Transformers 4 Fan Made Poster

Producători executivi sunt Steven Spielberg, Michael Bay, Brian Goldner şi Mark Vahradian.
Lansarea peliculei a fost stabilită pentru data de 27 Iunie 2014.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.