O Nouă Imagine Din FAST AND FURIOUS 7 Îl Confirmă Pe KURT RUSSELL În Distribuţia Filmului

După multe zvonuri şi negări din partea producătorilor, iată că o imagine de pe platourile de filmare ale producţiei Fast & Furious 7, îl confirmă pe Kurt Russell în distribuţia filmului.

După ce am aflat că starul din Fast & Furious: Tokyo Drift, actorul Lucas Black, va reveni în cel de-al şaptelea film din franciză, alături de noile achiziţii, Djimon Hounsou, luptătoarea UFC Ronda Rousey şi sportivul de arte marţiale Tony Jaa, astăzi avem o confirmare vizuală oficială a unui zvon mai vechi, ce a făcut deliciul fanilor francizei.

Deşi anterior s-a negat implicarea lui, actorul Kurt Russell face parte oficial acum din distribuţia următorului film din franciza Fast & Furious, iar imaginea de mai sus, postată pe facebook de Vin Diesel, demonstrează că zvonurile au fost adevărate.
În cazul de faţă, o imagine face cât o mie de cuvinte, chiar dacă acesta imagine nu ne spune exact care va fi rolul lui Kurt Russell.
Fast & Furious 7, este regizat de James Wan și are un scenariu scris de Chris Morgan, cel care a scris toate sequel-urile Fast & Furious, inclusiv Tokyo Drift şi deși nu există prea multe detalii despre complot, știm că producția va ajunge la sfârşitul acestei săptămâni, în Pikes Peak, Colorado pentru a filma câteva secvențe de acțiune cu cifră octanică ridicată.

Mai sus puteţi vedea şi alte imagini de pe platourile de filmare al producţiei, ce momentan se află la prima saptamana de lucru, imagini ce indică că gaşca se află la înmormântarea unui anumit personaj important din complot.
Dacă ai văzut filmul Fast And Furious: Tokyo Drift, atunci şti despre cine este vorba.
Jason Statham va fi principalul personaj negativ al filmului, el jucându-l pe fratele caracterului Shaw din Fast And Furious 6, interpretat de Luke Evans.

În Fast And Furious 7 mai joacă Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Djimon Honsou, Ronda Rousey şi Tony Jaa.
Lansarea lui Fast And Furious 7 este programată pentru 11 Iulie 2014, iar filmările pentru producţie, au început deja.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.