Prima Imagine Oficială Din Drama De Război Intitulată FURY Cu Bard Pitt Şi Shia LaBeouf

Starul primei imagini pentru drama din timpul celui de al doilea război mondial, este în mod clar tancul din filmul FURY, în vârful căruia stau lejer Brad Pitt, Shia LaBeouf, Michael Pena, Logan Lerman şi Jon Bernthal.

Chiar acum, regizorul filmului End Of Watch, David Ayer, se află în tranșeele făcute special pentru filmul ce-i va aduce în prim plan pe actori Brad Pitt, Logan Lerman şi Shia LaBeouf într-o dramă intensă despre al doilea război mondial, poveste ce are că principala atracţie tancul intitulat Fury.
Regizorul a mai postat şi în trecut pe twitter, imagini din spatele camerelor de filmat, dar niciodată până acum o imagine oficială ca cea pe care o veţi vedea mai jos.

Este evident că imaginea este făcută mai mult pentru a promova filmul, şi chiar dacă nu știm încă prea multe despre poveste, eu sunt foarte entuziasmat pentru un nou film al cărui acţiune se învârte în jurul celui de al doilea război mondial cu o distribuţie fantastică.
Starul Brad Pitt, joacă rolul unui sergent de armată numit Wardaddy, cel ce comandă o bestie de fier condusă de cinci oameni, un vehicul de luptă, ce ajunge să facă ravagii într-o misiune periculoasă din spatele liniilor inamice, prin Germania anului 1945, în vreme ce regimul nazist se prăbușea.

În ciuda faptului, că regimul nazist se ​​prăbuşeşte, Wehrmacht-ul continuă să fie o amenințare destul de mare pentru aliaţi, iar echipajul tancului se confruntă cu provocări reale şi primejdioase.
Regizorul David Ayer, ne asigură că povestea pe care el o aşterne în filmul Fury, va fi o 100% autentică, iar distribuţia va avea o mulțime de povești de război de împărtășit, alături de multă acţiune specifică celui de al doilea război mondial.

Michael Pena, Scott Eastwood și Jon Bernthal mai fac parte din distribuţia filmului Fury, ce este programat pentru lansare pe 14 noiembrie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.