Primul Trailer NEED FOR SPEED ​Surprinde Drama Din Jocul Video Într-un Cadru Din Lumea Reală

Bazat pe cel mai de succes joc video cu maşini de curse, filmul Need For Speed are parte de primul trailer fantastic ce surprinde emoțiile originale din jocul video şi scoate în evidenţă talentul uimitor al actorului Aaron Paul.

Need For Speed Movie 2014 - Aaron Paul si Kid Kudi

În timp ce adaptările de jocuri video pentru marele ecran nu sunt o noutate, puține francize obțin sprijin total din partea industriei aşa cum primeşte în momentul de faţă franciza Need For Speed.
Ultra popularele jocuri video Need For Speed au parte de prima ecranizare demnă de luat în serios, iar după ce am putu admira primele imagini din spatele camerelor de filmat ale producţiei regizată de Scott Waugh, astăzi avem parte de primul trailer uimitor al filmului.

Need For Speed Movie 2014 - Dominic Cooper si Dakota Johnson

Trailerul demonstrează că producţia Need For Speed, va avea toate atuurile unui film de acţiune ce va extazia audienţa generală şi va încânta fanii filmelor cu super maşini rapide, dar şi admiratorii lui Aaron Paul, care pare în formă maximă.
Filmul este o poveste originală ce nu se bazează pe nici unul din jocurile video ale francizei şi spune de fapt cronica unui mecanic pe nume Tobey Marshall (Aaron Paul) ce a fost acuzat de omor prin imprudență de un fost pilot în NASCAR pe nume Dino Brewster (Dominic Cooper), şi stabilește termenii în care acesta îşi plănuieşte răzbunarea într-un turneu cu miză mare, al curselor ilegale.
Judecând după trailer, Need for Speed ​​este aproape opusul a ceea ce am aşteptat.

Majoritatea lumii a presupus că producţia va încerca să rivalizeze cu filme precum Fast & Furious, dar în schimb, filmul pare că adoptă un stil mult mai dramatic şi probabil mult mai realist.
Nu există nici o regulă nescrisă care să spună că o adaptare a unui joc video nu pot fi gravă, iar lucrurile din Need For Speed, arată chiar foarte grav, mai ales în interpretarea impecabilă a lui Aaron Paul.
Deși din filmele anterior regizate de Scott Waugh au cam lipsit actorii de valoare, acțiunea a fost un punct forţe al regizorului și cred că acum când are o distribuţie bună şi un scenariu conceput de John Gatins, ingredientele sunt la locul lor pentru scoate un hit cu cifră octanică ridicată.

În film mai joacă Imogen Poots, Kid Cudi, Ramon Rodriguez, Rami Malek, Harrison Gilbertson, Dakota Johnson și Michael Keaton.
Need for Speed ​​ajunge în cinematografe din 14 martie 2014.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.