Faze Hilare În Primul Trailer Pentru Comedia NEIGHBORS Cu SETH ROGEN Şi ZAC EFRON

Universal Pictures a lansat primul trailer cu restricţie de vârstă pentru comedia regizorului Nicholas Stoller, intitulată Neighbors.

Seth Rogen și Rose Byrne - comedia Neighbors 2014

Intitulat anterior Townies, filmul îi are în rolurile principale pe Seth Rogen și Rose Byrne, cei doi actori care în film formează un cuplu de tineri căsătoriţi, ce sunt obligați să trăiască alături de casa unei fraternităţi de colegiu, după nașterea primului copil al lor.
Cuplul devine în curând victima unor farse hilare, după o încercare eşuată de a le oferi un bun venit în cartier, celor de la frăţia Delta Psi.
Există o mulţime de faze interesante în primul trailer cu restricţie de vârstă, iar filmul pare a fi mai mult decât amuzant.
Regizorul Stoller şi-a început cariera, mai ca un scenarist pentru unele filme de comedie din trecut, lucrând alături de Jimy Carrey la Fun with Dick and Jane sau Yes Man, dar și la comedii precum Călătoriile Lui Gulliver în care a jucat Jack Black.

Zac Efron si Dave Franco - Neighbors 2014

Cu toate acestea, eforturile sale regizorale, au avut tendința de a păstra un raport mai echilibrat de umor obscen.
Asta până acuma, căci Neighbors, vine cu o porţie de obscenităţii ce sunt în acelaşi timp hilare dar şi controversate.
Primul trailer pentru noua comedie, sare peste necazurile familiei nou mutate în cartier, în favoarea unor glume destul de amuzante care implică copii cu prezervative folosite, farse ce implică airbaguri și un Christopher Mintz-Plasse (Kick-Ass 2) prins într-un moment jenant.
În timp ce există puține motive să credem că Stoller va da glumelor sale obscene şi filmului cu limită de vârstă, puţin feeling sau prea mult creier, scenariul scris de Andrew J. Cohen și Brendan O’Brien, pare orientat mai mult spre a câştiga simpatia celor cărora le place comedia tare.

Zac Efron - Neighbors 2014

În film mai joacă Zac Efron, Dave Franco, Jake Johnson, Ike Barinholtz, Jason Mantozoukas și Lisa Kudrow.
Neighbors ajunge în cinematografe pe 9 Mai 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.