Serialul TRUE BLOOD Se Termină Vara Viitoare: SEZONUL 7 Este Ultimul

HBO a anunțat ieri că serialul True Blood se va încheia odată cu sezonul șapte, sezon ce va avea premiera anul viitor in vară.

True Blood - Sezonul 7 Este Ultimul

True Blood a avut un an interesant. Înainte de sezonul șase al show-ului, creatorul Alan Ball a promis că serialul va lua o nouă direcție, alături de regizorul Brian Buckner.
Deşi mulţi fani au găsit că sezon care tocmai s-a terminat, a fost destul de intrigant, el arată în mod clar că acesta a fost lungit doar de dragul artei iar angajamentul regizorului de a aduce serialul la povestea fundamentală din Bon Temps, concentrându-se doar pe premiza oamenilor simpli contra celor cu puteri supernaturale, nu a reuşit să aducă o revigorare a serialului.
True Blood rămâne în continuare, unul din cele mai populare seriale ale celor de la HBO, dar cu toate acestea, oficialii au anunţat că următorul sezon al serialul, va fi şi ultimul.

Promo True Blood

Ultimele 10 episoade True Blood, vor fi difuzate în acelaşi interval bine ştiut deja de fani, vara viitoare.
-„True Blood este serialul original ce se indentifică cu numele celor de la HBO”
, a declarat preşedintele de programe HBO Michael Lombardo într-o declarație.
„Alan Ball a adunat o distribuţie strălucită condusă de magnifica Anna Paquin în rolul lui Sookie Stackhouse și a conceput un spectacol care a oferit fanilor devotați, o călătorie de neuitat”, a mai declarat Michael Lombardo.
Pentru sezonul şase, Alan Ball i-a predat ştafeta lui Brian Buckner, cel care a condus ultimul sezon fantastic și care este gata să realizeze un nou sezon, al șaptelea şi ultimul sezon spectaculos True Blood.

Distributie True Blood

Hoardelor de fani, le va fi greu să spună la revedere locuitorilor din Bon Temps, dar aștept cu nerăbdare următorul sezon, mai ales că acesta promite să fie un capitol fantastic al aceluiaşi spectacol incredibil.
Al şaselea sezon din True Blood s-a încheiat luna trecută cu o audiență medie brută de 10,6 milioane de telespectatori pe episod.
Rețeaua de televiziune spune că True Blood rămâne unul din cele mai populare seriale ale lor.
Totuși, cred că putem să fim de de acord cu toţii atunci când spunem că e timpul ca serialul să întâlnească adevărata moarte.

Poster True Blood - Jessica

Sursele confirmă că toți membrii cheie ai distribuţiei vor fi prezenţi în nou sezonul, inclusiv Alexander Skarsgård, lucru ce oferă un indiciu pentru soarta discutabilă a personajului Eric de la finalul ultimului sezon.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.