TDFN_RO_Frozen_Trailer_Extins

Primul Trailer Extins Pentru Animaţia FROZEN, Următoarea Aventură DISNEY

Povestea din noul film animat Frozen, reuşeşte să capteze spiritul clasic al desenelor animate, iar primul trailer extins, prezintă povestea fermecată al unui ţinut magic îngheţat.

După succese ca Tangled sau Wreck-It Ralph, cei de la Disney continuă să îşi ghideze efortul creativ în a realiza noi animaţii ce se adresează unui target mai matur, iar Frozen este ultima creaţie ce îmbină fantezia unor poveşti clasice, cu un dram de maturitate.
Pe lângă unele personaje copilăreşti, ce te vor face să te simţi copil din nou, povestea din Frozen ne poartă într-o aventură ce scoate în evidenţă peisaje magice şi cu creaturi mitice, alături de fermecătoarea Anna, o tânără visătoare care este pe punctul de a porni în aventura vieţii ei.

Anna, Kristoff si Olaf

Atunci când o profeţie malefică face ca un regat întreg să fie prins într-o iarnă veşnică, Anna trebuie să facă echipă cu Kristoff, un îndrăzneţ om de la munte, pentru a porni într-o periculoasă aventură, ce are ca scop final, găsirea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt vrăjii.
Anna și Kristoff sunt urmaţi în călătoria lor de renul Sven și de un om de zăpadă care vorbeşte, pe nume Olaf (Josh Gad).
Regizat de Chris Buck (Tarzan) și Jennifer Lee (Wreck-It Ralph), filmul aduce pe ecrane vocea frumoasei actriţe Kristen Bell, alături de Jonathan Groff şi Idina Menzel.

Frozen - Olaf

În timp ce filmul arată cu siguranță drăguț și amuzant, trailerul extins prezintă indicii clare despre revenirea filmelor animate la poveştile fantastice despre ţinuturi magice şi vrăji enigmatice ce ar trebui să farmece orice copil, dar şi orice adult.

Frozen Movie Poster

Frozen mai împrumută vocile actorilor Josh Gad, Alan Tudyk, Santino Fontana și Chris Williams.
Toată povestea animată, va ajunge în cinematografele din România începând cu data de 27 Decembrie.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.