Video Promo: Sezonul Doi Al Serialului Scifi REVOLUTION Produs De JJ Abrams Începe Pe 25 Septembrie

După un început anevoios şi un mijloc de sezon destul de discutabil, serialul Revolution, produs de J.J.Abrams şi creat de Eric Kripke se întoarce grandios cu sezonul doi.

Revolution Promo Sezonul 2

Pe lângă faptul că serialul tv îl are pe JJ Abrams ca producător executiv, Eric Kripke (Supernatural) şi Bryan Burk (Lost) sunt cei ce se ocupă în mod constant de producerea serialului, un serial ce a oferit încă de la începutul sezonului unu, o premisă interesantă.
Povestea ne arată că inexplicabil, toată tehnologia din lume se opreşte instantaneu, fără televizoare, fără calculatoare, maşini, etc… iar după 15 ani, societatea a decăzut atât de mult încât este condusă de grupuri aflate în conflict, iar singura speranţă a omeniri se află pe nişte unităţi flash speciale, una din ele fiind deţinute de familia Matheson.

Revolution Sezonul 2

Pe lângă faptul că Revolution ridică o mulţime de întrebări interesante şi fireşti, de la cum ar fi societatea noastră fără tehnologie, până la întrebarea dacă ne-am adapta la o asemenea situaţie, Revolution aduce cu el şi distribuţie ce ne-a încântat în mod plăcut în sezonul unu şi de la care avem aşteptări mari pentru următorul sezon ce va începe pe 25 Septembrie.
Deşi serialul a început cu un bum şi o grămadă de laude, se pare că fani nu au fost mulţumiţi de direcţia în care serialul s-a îndreptat spre mijlocul sezonului, mai ales că unele episoade au fost de-a dreptul lente şi lipsite de acţiune.
În speranţa că sezonul doi va aduce mai multă acţiune şi în special mai multă intrigă, toată lumea aştepta cu nerăbdare să vadă debutul noilor episoade.
Cel puţin suntem siguri că primul episod va fi unul intens, iar de asta vă puteţi convinge din promourile ce le veţi vedea mai jos.

Se pare că povestea din Revolution se va complica şi mai mult în acest sezon, iar misterul care a lăsat lumea întreagă în beznă, ajunge să împartă populaţia în două tabere opuse.
Serialul produs de Bonanza Productions în asociere cu Bad Robot şi Warner Bros va reveni pe micile ecrane începând cu 25 Septembrie.
✐ Silviu


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.