Supereroul Ecologist CAPTAIN PLANET Se Indreaptă Spre Marele Ecran: Go Planet!

Captain Planet, protagonistul celor mai ecologice desene animate care au rulat vreodată pe micile ecrane, se întoarce de data aceasta într-un film live action de lung metraj, produs de Sony.

Concept Film Captain Planet

După ce prima rundă de negocieri din luna iunie dintre Sony şi deţinătorii de drepturi pentru franciza Captain Planet au eşuat, astăzi aflăm că Sony are deja în lucru un scenariu şi un concept pentru faimosul supererou ecologist.
Cine nu îşi aminteşte de cei cinci adolescenţi ce aveau câte un inel cu o superputere, care iar prin combinaţia puterilor lor puteau să-l cheme pe cel mai puternic supererou ecologist al planetei noastre: Căpitanul Planetă.
Fiecare inel reprezintă un element al naturii diferit: pământ, foc, apă, vânt și inimă.
Cei cinci Planetari aveau rolul unor apostoli ecologişti care să-i înveţe pe ceilalţi oameni cum să fie responsabili de mediul înconjurător, cum să recicleze şi cum să nu polueze sau să distrugă natura.
Captain Planet a apărut nu doar pe micile ecrane, ci a generat şi o serie de jucării de succes, reviste de benzi desenate şi evident, jocuri video, serialul animat original, având parte de şase sezoane.

Captain Planet And the Planeteers

Această trupă dedicată întru totul salvării mediului înconjurător, va obţine un tratament special pentru marele ecran, iar din ultimele declaraţii, Sony lucrează la o versiune de film de lung metraj.
După ce a fost în lucru aproximativ trei ani, se pare că Captain Planet revine în centrul atenţiei.
Compania de producţie a lui Ted Turnercel care produs desenul animat în anii 1990 – a făcut echipă cu cei de la Sony pentru ecranizarea vechii francize Captain Planet And the Planeteers într-un film de acţiune cu actori, nu cu personaje animate.
Și aici e cine ar trebui să joace pe tip albastru.
De-a lungul celor şase sezoane animate, serialul a avut parte de vocile unor celebrităţi precum Whoopi Goldberg, Meg Ryan, Jeff Goldblum, Martin Sheen, Neil Patrick Harris, Elizabeth Taylor, Edward Asner, James Coburn, Dean Stockwell sau Sting.

Fan Made Poster Captain Planet

Mark Gordon (Saving Private Ryan) alături de Don Murphy și Susan Montford au fost deja plasaţi pe post de producători executivi ai proiectului.
Până vom afla noutăţi despre cine va regiza filmul, sau despre distribuţie, intrebarea principală ce se află în mintea tuturor este: cine îl va interpreta pe Captain Planet în această ecranizare?!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.