Disney Dezvoltă Un Film Bazat Pe Povestea Personajului Negativ Din 101 Dalmaţieni: CRUELLA DE VIL

Cruella De Vil este personajul înfricoşător din povestea clasică 101 Dalmaţieni, personaj a cărui origine o vom afla din viitorul film de lung metraj al celor de la Disney.

Glenn Close în filmul 101 Dalmaţieni

Compania Disney a scos de la naftalină unele din proprietățile sale clasice, doar pentru a realiza actualizări moderne live-action, iar din câte se pare, ultimele noutăţi ne indică că studioul vrea să realizeze un fel de serie cu personaje negative.
Altfel nu ne putem explica ultimul proiect pe care Disney îl are în dezvoltare, un film ce se bazează pe povestea personajului negativ al cunoscutei poveşti din 101 Dalmaţieni: Cruella De Vil.
Deşi compania e renumită pentru poveştile blânde cu prinţese ce echivalează cu cuvinte ca graţie, bunătate sau frumuseţe, Disney pare că vrea să schimbe macazul şi se orientează pe un nou gen de personaj feminin: cel negativ.

Personaje negative din universul Disney

Disney are în prezent în curs de desfășurare producţia live-action Cenuşăreasa, în care Cate Blanchett joacă rolul mamei vitrege şi care este regizată de Kenneth Branagh, iar anul viitor o vom vedea pe Angelina Jolie în Maleficent, producţie ce prezintă povestea personajului negativ din Frumoasa Din Pădurea Adormită.
Aparent, Disney a găsit o altă nişă către inima publicului mai matur, iar filmele ce se vor baza pe personajele indragite din desene animate clasice, vor avea în principiu, doar personaje feminine.
Compania tocmai a angajat-o pe scriitoarea Aline Brosh McKenna (Cenușăreasa, The Devil Wears Prada, Annie) pentru a scrie scenariul filmului Cruella, un film live-action bazat pe personajul negativ din 101 Dalmaţieni.
În trecut, actrita Glenn Close a jucat rolul Cruella De Vil în două din filmele produse de Disney, filme care după cum bine ştiţi, s-au centrat pe povestea dalmaţienilor.
Noul film se va concentra probabil pe povestea ei, dar deocamdată nu există confirmare oficială din partea studioului şi nici nu ştim mai multe detalii cu privire la tonul pe care filmul îl va aborda.

Glenn Close în filmul 101 Dalmaţieni

Personajul Cruella De Vil a apărut pentru prima dată în 1956, în romanul The Hundred And One Dalmatians, asta înainte de a deveni un personaj negativ animat terifiant în producţia din 1961 a celor de la Disney.
Toată lumea o cunoaşte pe Cruella doar ca personajul negativ din 101 Dalmaţieni, o Cruella De Vil obsedată de modă şi dispusă să facă orice pentru a-şi îndeplini dorinţa de a avea o blană din pielea dalmaţienilor.  Dar cum a ajuns Cruella să fie atât de nemiloasă şi de obsedată? Probabil nimeni nu ştie.  Cu toate astea, sunt sigur că vom afla atunci când Disney va dezvălui mai multe detalii despre proiect.
Producătorul Andrew Gunn (Sky High, Bedtime Stories) este atașat celui de al treilea live-action ce va reinventa unul din caracterele din filmele de animaţie clasice Disney. Iar cu actriţe ca Cate Blanchet sau Angelina Jolie în distribuţia filmelor Disney, nu ar mira pe nimeni dacă şi Glenn Close  va reveni pentru rolul Cruella De Vil.

Poster 101 Dalmaţieni

Deocamdată, totul rămâne la stadiul de ştire, iar în cazul în care se va ajunge la distribuţie, oare vor alege cei de la Disney o actriţă mai în vârstă, mai înţeleaptă, sau vor distribui o actriţă mai tânără?
Tu pe cine ai vedea în rolul Cruella De Vil într-un film Disney de lung metraj?
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.