tdfn_ro_the_chronicles_of_narnia_4_the_silver_chair

Magia Revine Pe Ecrane În Următorul Film THE CHRONICLES OF NARNIA 4: THE SILVER CHAIR

Un comunicat de presă dezvăluie că The Silver Chair va fi filmul cu numărul 4 din franciza Chronicles Of Narnia, film ce va fi orchestrat de producătorul nominalizat la Oscar, Mark Gordon.

Saga Cronicilor din Narnia părea că dispăruse după al treilea film Voyage Of The Dawn Treader lansat în 2010.
Primul film, The Lion, The Witch, And The Wardrobe, a fost un succes relativ bun, dar se pare că filmele nu au reuşit să susţină în timp o audiență constantă, aşa cum are seria de cărţi pe care se bazează filmele.
Acum câțiva ani, când compania Walden Media era încă implicată în proiect, se vorbea despre posibilitatea de a sări peste câteva adaptări, astfel povestea ar fi sărit înainte, direct la a şasea carte scrisa de C.S. Lewis, intitulată The Magician’s Nephew.The Voyage of the Dawn Treader (2010) - Reepicheep si Eustace

Dar după ce cei de la Walden Media au renunţat la colaborare şi au ieşit din proiect, Mark Gordon Company se angajează să realizeze proiectul.
Cu speranţa de a revitaliza proprietatea Narnia, Mark Gordon realizeză un parteneriat cu compania ce reprezintă drepturile scriitorului C.S. Lewis, pentru adaptarea celei de-al patrulea roman intitulat, THE SILVER CHAIR.
În cel de al patrulea roman, a trecut mai puțin de un an în Anglia, dar în Narnia au trecut zece ani.
Aslan, îi cheamă înapoi în Narnia pe Eustace Scrubb – cel care s-a transformat în dragon în Voyage Of The Dawn Treader – și pe Jill Pole pentru a ajuta la găsirea fiului Prinţului Caspian şi singurul moștenitor al tronului, Prințul Rilian.

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)

Comunicatul de presă lansat de Mark Gordon Company, nu menţionează nici un scenarist sau regizor, ceea ce înseamnă că în prezent, proiectul este într-un stadiu timpuriu de dezvoltare şi că ne putem aştepta în curând la ştiri referitoare la acest subiect.
Va fi interesant de văzut cum va reuşi Presedintele Asociatiei de Producatori din America, Mark Gordon, să transforme soarta francizei.
Primele trei filme Narnia combinate, au avut încasări de peste 1,6 miliarde de dolari la nivel mondial.

The Chronicles Of Narnia Book CoverCrezi că Cronicile Din Narnia vor reveni cu succes pe marele ecran, sau este un efort prea mare în contextul actual al industriei cinema din ziua de astăzi?

6 comentarii

  1. EXTRAORDINARE! Mai ales daca priviti dincolo de aparente, la înțelesul real al filmului. C. S. Lewis a încercat sa-i facă pe copii sa înțeleagă dragostea lui Dumnezeu la nivelul lor si astfel a scris aceste carti. Aslan este de fapt Iisus Cristos care a murit pentru noi, a înviat si acum este cu noi pentru a ne ajuta sa câștigăm bătăliile de fiecare zi cu răul din noi si de langa noi."Voi ma stiti ca Aslan dar in lumea celor mari port un alt nume (Iisus)"

  2. Toate partile au fost captivante si fantastice ,, prima a fost captivanta la fel si a 3-a , dar a 2-a parte a fost cea mai frumoasa dupa parerea mea . Oare a 4-a parte va mai fi la fel ?

  3. Cu siguranta prima parte este cea mai buna,dar si celelalte doua au fost relativ bune.
    In ceea ce priveste partea a 4a nu cred ca va fi ceva "waw" pt ca nu o sa mai apara cei 4 frati,care dadeau culoare filmului,dar chiar si asa eu o sa ma duc la cinema cand va aparea la noi.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.