Trailer Genial Pentru THE WOLF OF WALL STREET Filmul Lui SCORSESE Cu DiCAPRIO Şi JONAH HILL

Noul trailer pentru extrem de anticipatul film The Wolf Of Wall Street al regizorului Martin Scorsese, dezvăluie o peliculă în care Leonardo DiCaprio şi Jonah Hill ne introduc într-o lume amuzantă şi mult mai diferită decât cea cu ce am fost noi obişnuiţi în filmele regizorului.

Leonardo DiCaprio în noul trailer pentru The Wolf Of Wall Street

Director iconic Martin Scorsese şi-a făcut o carieră din a spune povești interesante despre criminali și oameni corupți.
De la Raging Bull la The Departed, Scorsese a revenit de multe ori la filmele cu tipi duri şi mafioţi fără scrupule.
În cel mai recent film al său – The Wolf Of Wall Street – regizorul ne tachinează cu o altfel de lume, o abordare a unui sistem corupt dar dintr-un privită dintr-un unghi cu totul diferit.
După ce iniţial a fost programat pentru lansare pe data de 15 Noiembrie, ultimul film al regizorului întitulat The Wolf Of Wall Street, are acum stabilită o premieră mondială pentru data de 25 Decembrie, o dată ce ar putea face confuzii între fanii ce aşteaptă ca filmul să aibă premieră în această lună.

Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio şi Jonah Hill

Şi cine ar fi putut să joace mai bine rolul principal într-un film de Martin Scorsese realizat sub sigla Paramount?
Exact, nimeni altul decât: Leonardo DiCaprio.
În timp ce primul trailer al filmului, a fost mai mult o idee despre tonul nebun al producţiei lui Scorsese, ce ne-a lăsat uluiți pe toţi, acest trailer nou este parcă mai tradițional şi stabilește în totalitate intriga filmului, urmărind ridicarea lui Belfort la putere și lupta să pentru a rămâne cât mai sus în acest joc financiar.
Punctul culminant al acestui trailer, este clar chimia dintre DiCaprio și Jonah Hill, care cel puţin în acest trailer, este genial în abordarea rolului său.
Cei doi se completează reciproc extrem de bine și atunci când am crezut că nu ar fi posibil să fiu mai încântat de revenirea lui Scorsese la comedie, acest trailer a consolidat anticiparea, chiar mai mult decât e posibil.

Leonardo DiCaprio şi Jonah Hill în noul trailer pentru The Wolf Of Wall Street

Bazat pe memoriile lui Jordan Belfort, filmul îl aduce pe Leonardo DiCaprio în rolul unui broker cam petrecăreţ şi dependent de droguri, care a devenit milionar la vârsta de 26 de ani şi a fost pus sub acuzare în 1998 pentru fraudă și spălare de bani.
El şi-a servit pedeapsa de 22 de luni într-o închisoare federală, iar filmul urmează destinul acestui tânăr milionar, până în anii ’90, atunci când cariera lui este zdruncinată şi ajunge să fie condamnat la închisoare.
Este destul de reconfortant să îl vedem pe DiCaprio într-un rol ce nu face parte dintr-o dramă, un rol ce-i conferă actorului o altfel de aură, mai ales că actorul a filmat scenele pentru acest film înainte de a-şi anunţa retragerea – parţială sau nu – din industria cinematografică.

Leonardo DiCaprio în The Wolf Of Wall Street

În film mai joacă Jonah Hill, Kyle Chandler, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Margot Robbie, Jon Bernthal și Rob Reiner.
The Wolf Of Wall Street ajunge în cinematografele din jurul lumii, începând cu data de 25 Decembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.