KEANU REEVES Dă Dovadă De Un Curaj Ieşit Din Comun În Noul Trailer Pentru 47 RONIN

Cea mai celebră legendă cu samurai, este adaptată pentru marele ecran în filmul 47 Ronin, pelicula fantastică în care Keanu Reeves îşi arată abilitățile de Samurai şi curajul ieşit din comun.

Trailer 47 RONIN

Cu un buget de aproape 200 de milioane de dolari, 47 Ronin ar trebui să facă multă vâlvă la boxoffice, iar întoarcerea lui Keanu Revees la filmele de acţiune, să-i dea impulsul necesar carierei sale, ce în ultima vreme s-a aflat într-un con de umbră.
Dacă primele trailere au trebuit să convingă fanii că întârzierile de care a suferit filmul au fost pentru a îmbunătăţii calitatea peliculei, noul trailer încearcă să convingă că povestea clasică japoneză, merită văzută pe marele ecran.
O procesiune de imagini epice noi și o serie de bătălii masive, fac din noul trailer lansat special pentru UK, o bucată de marketing fantastică pentru un film de acţiune şi aventură.

Caracterele din filmul 47 Ronin

În secolul al 18-lea un grup de samurai ce se numesc ronin, rămân fără stăpân, după ce maestrul lor Asano Naganori, a fost obligat să comită ritualul de sinucidere seppuku pentru atacarea unui oficial de instanța Kira Yoshinaka.
Samuraii planifică cu răbdare timp de 2 ani cum să-l omoare pe Kira pentru a răzbuna moartea maestrului lor. Cei 47 de lideri samurai, ce sunt porniţi să restabilească ordinea şi onoarea, sunt alungați din casele lor și dispersaţi în întreaga țară.
Această bandă de Ronini trebuie să apeleze la ajutorul lui Kai (Keanu Reeves) un străin ce este doar pe jumătate samurai, cel care a fost respins imediat de societate dar care trebui acum să devină arma cea mai mortală, transformându-se în eroul ce inspiră această bandă de rebeli depășită numeric de fiare sălbatice si vrajitoare mistice ce isi schimba forma.

47 Ronin Poster

Regizat de Carl Rinsch, 47 Ronin are un scenariu scris de Chris Morgan și este produs de Scott Stuber, Pamela Abdy şi Eric McLeod.
Totusi, 47 Ronin, remake-ul tematic supranatural al unei poveşti clasice japoneze, pare a fi o ofertă destul de ciudată pe lista filmelor ce le vom vedea de Crăciun în cinematografe.
Distribuţia filmului mai include nume ca Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, Tadanobu Asano și Rinko Kikuchi.

47 Ronin Poster - Keanu Reeves

47 Ronin, este programat pentru lansare pe 25 Decembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.