Trailer Nou AMERICAN HUSTLE Cu Christian Bale,Amy Adams,Jeremy Renner Şi Jennifer Lawrence

Noul trailer pentru thrillerul American Hustle, prezintă ancheta complicată a unor politicieni corupţi, în care rolul cheie îl deţin personajele interpretate de Christian Bale, Amy Adams, Jeremy Renner şi Jennifer Lawrence.

Distribuţia de milioane din filmul American Hustle

American Hustle este thrillerul financiar cu mari şanse la multiple statuete Oscar, o nouă colaborare intre Bradley Cooper, Jennifer Lawrence şi regizorul David O. Russell, cei trei ce au cucerit publicul şi criticii cu Silver Linings Playbook.
Regizorul schimbă puţin genul, dar nu şi actorii, ba din contră, adăugă şi alte nume cunoscute viitoarei sale producţii, iar după ce a luat prin surprindere publicul cu Silver Linings Playbook, unul dintre cele mai premiate filme ale anului 2012, David O. Russell realizează un thriller despre un caz de corupţie faimos al anilor ’80, în care pune toate emoţiile şi trăirile personajelor originale.

Christian Bale, Amy Adams şi Bradley Cooper în filmul American Hustle

Un thriller cu o poveste a cărei ramificaţii ajung până în Congresul SUA, în care Christian Bale va juca rolul unui escroc financiar pe nume Irving Rosenfeld, care alături de amantă şi partenera sa Amy Adams, este obligat să lucreze cu un agent FBI – scăpat şi el de sub control – interpretat de Bradley Cooper.
Toate astea doar pentru a păcăli o serie de politicieni corupţi.
În centrul atenţiei se găseşte prins şi primarul oraşului Camden, Carmine Poliţo, interpretat de Jeremy Renner, dar şi imprevizibilă soție a lui Irving, Rosalyn (Jennifer Lawrence), cea care ar putea prăbuşi întregul planul pus la cale de autorităţi.

Christian Bale şi Bradley Cooper în filmul American Hustle

La fel ca şi filmele anterioare ale regizorului David O. Russell, American Hustle, sfidează încadrarea sa în orice gen de film, bazându-se de fapt mai mult pe prezenţa emoților și pe o miză mare ce duce la o luptă pe viață și pe moarte.
Acest trailer teatral nou, nu se duce prea adânc în intriga filmului, dar ne prezintă tonul frumos al filmului.
Există o atmosferă interesantă şi foarte puternică în trailer, mai ales că e plăcut să-l vezi pe David O. Russell revenind la originile sale mai cinematice, după convenționalul Silver Linings Playbook sau Fighter.
Evident, distribuţia filmului este fantastică și aștept cu nerăbdare să văd cum toţi aceşti actori diferiţi, se potrivesc împreună în filmul complet.

Poster American Hustle - Jennifer Lawrence

În film joacă Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Christian Bale, Jeremy Renner, Louis CK, Michael Pena, Amy Adams, Jack Jones şi Robert De Niro.
American Hustle ajunge în cinematografele din România începând cu data de 17 Ianuarie 2014.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.