Răzbunarea Îi Motivează Pe Samurai În Noul Trailer Pentru Filmul 47 RONIN Cu KEANU REEVES

Efecte speciale spectaculoase, creaturi mitice şi alianţa dintre un proscris şi 47 de samurai, ne ademenesc în trailerul teatral pentru 47 Ronin, fantezia cu care Keanu Reeves se întoarce la filmele de acţiune.

Trailer nou pentru filmul 47 RONIN

Producţia 47 Ronin, se bazează în principiu pe o colecţie de legende japoneze care spun povestea unui grup de 47 de samurai rămaşi fără stăpân, ce sunt în stare să-şi dea viaţa pentru a răzbuna moartea lui.
Filmul a fost încercat greu de la începuturile filmărilor, chinuindu-se aproximativ vreo doi ani să ajungă la o dată concretă de premieră şi la finalizarea efectelor speciale.
Dar, aşa cum am mai spus şi în celelalte ocazii, se pare că aşteptarea a meritat: avem parte de o interpretare interesantă venită din partea lui Keanu Reeves, încleştări serioase de săbii, amestecături fabuloase de elemente supranaturale şi evident, o grămadă de efecte speciale bine realizate.

47 Ronin

Acest nou trailer teatral, face o treabă mai bună în a stabili exact despre ce este vorba în poveste, dar ne şi arată cât de mult contează coloana sonoră eroică într-un film cu atâtea efectele speciale finite.
Într-un fel ciudat, trailerul nou scoate în evidenţă mai puţin răzbunarea protagonistului, ce pare minusculă în comparație cu extravaganţa efectelor speciale care îl înconjoară.
Ştiu sigur că mulţi dintre voi de-abia aşteptă să vadă povestea lui Kai (Keanu Reeves), un personaj ce este prezentat ca un proscris din cauză că este rodul iubirii dintre un britanic şi o japoneză.
Dar mai ales aşteptăm să vedem cum se îmbină abilităţile lui cu cele ale celor 47 de samurai şi a luptei lor cu forţe ce-i depăşesc numeric.

Keanu Reeves în rolul Kai din 47 Ronin

Alianţa ce se formează între ei, devine o armă letală împotriva tuturor celor implicaţi în moartea fostului lor stăpân, dar şi a forţelor oculte ce mişună în acest complot încâlcit.
Oricum ar fi, filmul de acţiune şi fantezie 47 Ronin este pus rău pe răzbunare, un film care, în ciuda consistenţelor elemente fantastice, este plin de acţiune.
Regizat de Carl Rinsch, 47 Ronin are un scenariu scris de Chris Morgan și este produs de Scott Stuber, Pamela Abdy şi Eric McLeod.

Poster Oficial 47 Ronin

Distribuţia filmului mai include nume ca Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki, Tadanobu Asano și Rinko Kikuchi.
47 Ronin, este programat pentru lansare pe 25 Decembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.