Actorul TRAVIS FIMMEL Din Serialul Vikingii Înhaţă Unul Din Rolurile Principale Pentru Filmul WARCRAFT

Actorul TRAVIS FIMMEL Din Serialul Vikingii Înhaţă Unul Din Rolurile Principale Pentru Filmul WARCRAFT

Travis Fimmel, unul din actorii ce joacă un rol important în serialul Vikingii, este dorit de producătorii adaptării jocului video Warcraft pentru filmul ce va ajunge în cinematografe prin 2015.

Deși nu există încă o confirmare oficială sau un comunicat de presă ce să anunţe această ştire, cei de la Legendary Entertainment sunt dornici să facă din Travis Fimmel (Vikingii), unul din cele patru staruri ce vor juca un rol major în viitorul film Warcraft.
Duncan Jones (Moon) va regiza adaptarea jocului video de la Blizzard Entertainment, film ce se pare că mai are în distribuţie nume ca Paula Patton sau Colin Farrell.
Scenariu este scris de Charles Leavitt (Blood Diamond), iar detalii despre intriga sau personajele din Warcraft sunt încă ținute secret, deși după aproape 20 de ani de istorie ale jocurilor Warcraft, unii fani ar putea avea o idee despre ce ar putea fi vorba în viitorul film.

Travis Fimmel în serialul Vikingii

După câte se pare, Travis Fimmel a întrecut pentru acest rol, actori consacraţi ca Paul Dano, Anton Yelchin și Anson Mount, care au participat şi ei la audiţii speciale pentru Warcraft.
Producția este programată să înceapă la începutul anului viitor, cu o dată de lansare stabilită pentru 18 decembrie 2015.
Legendary Pictures produce filmul Warcraft, descrise oficial ca „o aventură epică de conflict mondial” și va fi distribuit de Universal Pictures.

Poster - Travis Fimmel în serialul Vikingii

Fimmel este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru rolul său de lider în serialul de televiziune produs de History Channel, Vikingii, serial care a ajuns în prezent la al doilea sezon.
El va putea fi văzut în thrillerul de acţiune regizat de Antonio Negret, Overdrive, în care joacă alături de Jamie Campbell Bower.
Iar dacă vreţi să îl vedeţi în acţiune pe actor, savuraţi promoul de mai jos pentru serialul Vikingii.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.